APA:
کپیحقیقی، مریم، و محمدنیا، صابر. (1397). اثر سطوح مختلف کلات آهن بر رشد و فیزیولوژی خیار در اسیدیته مختلف محلول غذایی. فرآیند و کارکرد گیاهی، 7(24 )، 93-102. SID. https://sid.ir/paper/406647/fa
Vancouver:
کپیحقیقی مریم، محمدنیا صابر. اثر سطوح مختلف کلات آهن بر رشد و فیزیولوژی خیار در اسیدیته مختلف محلول غذایی. فرآیند و کارکرد گیاهی[Internet]. 1397؛7(24 ):93-102. Available from: https://sid.ir/paper/406647/fa
IEEE:
کپیمریم حقیقی، و صابر محمدنیا، “اثر سطوح مختلف کلات آهن بر رشد و فیزیولوژی خیار در اسیدیته مختلف محلول غذایی،” فرآیند و کارکرد گیاهی، vol. 7، no. 24 ، pp. 93–102، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406647/fa