APA:
کپیشفیعی، هاجر، حقیقی، مریم، فرهادی، علی، و اهتمام، محمدحسین. (1398). تأثیر شوری بر تغییرات فیزیولوژیکی, بیوشیمیایی, آناتومی برگ, عملکرد و خصوصیات کیفی تودههای مختلف خربزه (Cucumis melo L. ). فرآیند و کارکرد گیاهی، 8(33 )، 325-338. SID. https://sid.ir/paper/406751/fa
Vancouver:
کپیشفیعی هاجر، حقیقی مریم، فرهادی علی، اهتمام محمدحسین. تأثیر شوری بر تغییرات فیزیولوژیکی, بیوشیمیایی, آناتومی برگ, عملکرد و خصوصیات کیفی تودههای مختلف خربزه (Cucumis melo L. ). فرآیند و کارکرد گیاهی[Internet]. 1398؛8(33 ):325-338. Available from: https://sid.ir/paper/406751/fa
IEEE:
کپیهاجر شفیعی، مریم حقیقی، علی فرهادی، و محمدحسین اهتمام، “تأثیر شوری بر تغییرات فیزیولوژیکی, بیوشیمیایی, آناتومی برگ, عملکرد و خصوصیات کیفی تودههای مختلف خربزه (Cucumis melo L. )،” فرآیند و کارکرد گیاهی، vol. 8، no. 33 ، pp. 325–338، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406751/fa