مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

514
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

525
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

واکنش جوجه های گوشتی سویه راس 308 به سطوح مختلف والین قابل هضم در دوره رشد

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 47

چکیده

 زمینه مطالعاتی: تغذیه سطوح مورد نیاز اسید آمینه والین نقش موثری بر عملکرد جوجه های گوشتی دارد. هدف: این آزمایش به منظور تعیین احتیاجات اسید آمینه والین قابل هضم و اثرات آن بر صفات عملکردی جوجه خروس های گوشتی سویه راس 308 انجام گرفت. روش کار: تعیین احتیاجات اسید آمینه والین براساس شاخص های عملکردی جوجه خروس های گوشتی در قالب طرح کاملاً تصادفی با450 قطعه جوجه یک روزه سویه راس 308 از سن 8 تا 21 روزگی در 6 تیمار و 5 تکرار (15 پرنده در هر تکرار) انجام گردید. جیره غذایی پایه حاوی ذرت و کنجاله سویا برای مقادیر کافی تمام مواد مغذی به جز اسید آمینه والین تنظیم گردید. سطوح افزایشی اسید آمینه والین به جیره غذایی پایه جهت ایجاد 6 سطح اسید آمینه والین قابل هضم, در دامنه 74/0 تا 99/0 درصد تامین گردید. افزایش وزن بدن, مصرف خوراک, ضریب تبدیل غذایی, راندمان غذایی و میزان مصرف اسید آمینه والین قابل هضم طی دوره آزمایشی اندازه گیری شد. نتایج: مدل خطوط شکسته غیرخطی برای برآورد احتیاجات والین قابل هضم جوجه های گوشتی سویه راس 308 به خوبی روی داده های افزایش وزن, خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی برازش داده شد و میزان والین قابل هضم مورد نیاز برای این سه صفت به ترتیب 85/0, 95/0 و 84/0 درصد جیره غذایی برآورد گردید. میانگین مقادیر شاخص های افزایش وزن بدن, مصرف خوراک, ضریب تبدیل غذایی, راندمان غذایی و میزان مصرف اسید آمینه والین قابل هضم به طور معنی داری تحت تاثیر اسید آمینه والین قرار گرفت (01/0>p). بطوریکه کمترین مقادیر ضریب تبدیل غذایی و بالاترین راندمان غذایی مربوط به سطح 89/0 درصد اسید آمینه والین بود. نتیجه گیری نهایی: با توجه به نتایج, میزان احتیاجات اسیدآمینه والین برای حداکثر عملکرد جوجه های گوشتی بین 84/0 تا 95/0 متغییر می باشد و اختلاف چشمگیری بین احتیاجات والین برآورد شده سویه راس 308در دوره رشد با سایر منابع مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسن زاده سیدی، آرش، جانمحمدی، حسین، میرقلنج، سیدعلی، و علیایی، مجید. (1398). واکنش جوجه های گوشتی سویه راس 308 به سطوح مختلف والین قابل هضم در دوره رشد. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 29(1 )، 35-47. SID. https://sid.ir/paper/406855/fa

    Vancouver: کپی

    حسن زاده سیدی آرش، جانمحمدی حسین، میرقلنج سیدعلی، علیایی مجید. واکنش جوجه های گوشتی سویه راس 308 به سطوح مختلف والین قابل هضم در دوره رشد. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(1 ):35-47. Available from: https://sid.ir/paper/406855/fa

    IEEE: کپی

    آرش حسن زاده سیدی، حسین جانمحمدی، سیدعلی میرقلنج، و مجید علیایی، “واکنش جوجه های گوشتی سویه راس 308 به سطوح مختلف والین قابل هضم در دوره رشد،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 1 ، pp. 35–47، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406855/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا