APA:
کپیصادق زاده، سیدسعید، دانشیار، محسن، فرهومند، پرویز، یزدیان، محمدرضا، و هاشمی، سیدمحمد. (1398). اثرات سطوح مختلف اسید آمینه والین بر عملکرد, خصوصیات لاشه, کیفیت گوشت و بیان ژن های IGF-1 و انسولین در جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 32(125 )، 89-108. SID. https://sid.ir/paper/382486/fa
Vancouver:
کپیصادق زاده سیدسعید، دانشیار محسن، فرهومند پرویز، یزدیان محمدرضا، هاشمی سیدمحمد. اثرات سطوح مختلف اسید آمینه والین بر عملکرد, خصوصیات لاشه, کیفیت گوشت و بیان ژن های IGF-1 و انسولین در جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1398؛32(125 ):89-108. Available from: https://sid.ir/paper/382486/fa
IEEE:
کپیسیدسعید صادق زاده، محسن دانشیار، پرویز فرهومند، محمدرضا یزدیان، و سیدمحمد هاشمی، “اثرات سطوح مختلف اسید آمینه والین بر عملکرد, خصوصیات لاشه, کیفیت گوشت و بیان ژن های IGF-1 و انسولین در جوجه های گوشتی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 32، no. 125 ، pp. 89–108، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/382486/fa