مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

370
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

497
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات سطوح مختلف اسید آمینه والین بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و بیان ژن های IGF-1 و انسولین در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 89 | صفحه پایان 108

چکیده

 این آزمایش به منظور بررسی اثرات سطوح متفاوت والین بر عملکرد, خصوصیات و کیفیت لاشه و بیان ژن های فاکتور رشد شبه انسولین (IGF-1) و انسولین در جوجه های گوشتی انجام گرفت. آزمایش با 250 قطعه جوجه گوشتی نر یکروزه سویه راس 308 در قالب طرح کاملاً تصادفی, در 5 تیمار و 5 تکرار (در هر تکرار 10 پرنده) با 5 سطح ال-والین (100, 105, 110, 115 و 120 درصد نیازهای سویه راس) انجام شد. در 42 روزگی از هر تکرار یک قطعه جوجه جهت بررسی خصوصیات لاشه, کیفیت لاشه, IGF-1 سرم و بیان ژن های IGF-1 و انسولین انتخاب شدند. بهبود افزایش وزن بدن و کاهش ضریب تبدیل با مصرف سطح 110 درصد والین در تمام دوره های آغازین, رشد و پایانی مشاهده گردید. مصرف 110 درصد والین موجب افزایش درصد لاشه, سینه, ران و کاهش چربی محوطه بطنی در سن 42 روزگی گردید. بیان ژن های IGF-1و انسولین در عضله سینه و بافت کبدی در 42 روزگی با مصرف 115 درصد والین افزایش نشان داد. سطح 110 درصد والین موجب بهبود پروتئین, ماده خشک, چربی و خاکستر گوشت گردید. مصرف سطح 115 درصد والین در 42 روزگی موجب افزایش غلظتIGF-1 سرم شد. به طور کلی, مصرف 10 درصد ال-والین بالاتر از نیازهای سویه راس از راه فعال کردن mTOR در نتیجه فسفوریله شدن S6k1 منجر به آغاز ترجمه mRNA و سنتز پروتئین و در نتیجه موجب افزایش بیان ژن های IGF-1 و انسولین, عملکرد و کیفیت لاشه و کاهش درصد چربی محوطه بطنی در جوجه های گوشتی نر سویه راس 308 می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صادق زاده، سیدسعید، دانشیار، محسن، فرهومند، پرویز، یزدیان، محمدرضا، و هاشمی، سیدمحمد. (1398). اثرات سطوح مختلف اسید آمینه والین بر عملکرد, خصوصیات لاشه, کیفیت گوشت و بیان ژن های IGF-1 و انسولین در جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 32(125 )، 89-108. SID. https://sid.ir/paper/382486/fa

    Vancouver: کپی

    صادق زاده سیدسعید، دانشیار محسن، فرهومند پرویز، یزدیان محمدرضا، هاشمی سیدمحمد. اثرات سطوح مختلف اسید آمینه والین بر عملکرد, خصوصیات لاشه, کیفیت گوشت و بیان ژن های IGF-1 و انسولین در جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1398؛32(125 ):89-108. Available from: https://sid.ir/paper/382486/fa

    IEEE: کپی

    سیدسعید صادق زاده، محسن دانشیار، پرویز فرهومند، محمدرضا یزدیان، و سیدمحمد هاشمی، “اثرات سطوح مختلف اسید آمینه والین بر عملکرد, خصوصیات لاشه, کیفیت گوشت و بیان ژن های IGF-1 و انسولین در جوجه های گوشتی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 32، no. 125 ، pp. 89–108، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/382486/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button