APA:
کپیخندان ده ارباب، سکینه، امینی فرد، محمدحسین، فلاحی، حمیدرضا، و کاوه، حامد. (1399). تأثیر سطوح مختلف کود محرک رشد حاوی عصاره جلبک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد مؤثره زعفران. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، 43(2 )، 213-226. SID. https://sid.ir/paper/406976/fa
Vancouver:
کپیخندان ده ارباب سکینه، امینی فرد محمدحسین، فلاحی حمیدرضا، کاوه حامد. تأثیر سطوح مختلف کود محرک رشد حاوی عصاره جلبک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد مؤثره زعفران. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)[Internet]. 1399؛43(2 ):213-226. Available from: https://sid.ir/paper/406976/fa
IEEE:
کپیسکینه خندان ده ارباب، محمدحسین امینی فرد، حمیدرضا فلاحی، و حامد کاوه، “تأثیر سطوح مختلف کود محرک رشد حاوی عصاره جلبک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد مؤثره زعفران،” تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، vol. 43، no. 2 ، pp. 213–226، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406976/fa