APA:
کپیثانی خانی، محسن، اکبری، آرزو، و خیری، عزیزاله. (1399). اثر فنیل آلانین و تریپتوفان بر صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی هندوانه ابوجهل (. Citrullus colocynthis L). فرآیند و کارکرد گیاهی، 9(35 )، 317-327. SID. https://sid.ir/paper/407181/fa
Vancouver:
کپیثانی خانی محسن، اکبری آرزو، خیری عزیزاله. اثر فنیل آلانین و تریپتوفان بر صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی هندوانه ابوجهل (. Citrullus colocynthis L). فرآیند و کارکرد گیاهی[Internet]. 1399؛9(35 ):317-327. Available from: https://sid.ir/paper/407181/fa
IEEE:
کپیمحسن ثانی خانی، آرزو اکبری، و عزیزاله خیری، “اثر فنیل آلانین و تریپتوفان بر صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی هندوانه ابوجهل (. Citrullus colocynthis L)،” فرآیند و کارکرد گیاهی، vol. 9، no. 35 ، pp. 317–327، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/407181/fa