مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

393
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

565
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات پودر پوست انار بر ترکیب لاشه، شاخص های هماتولوژیک و بیوشیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 27

چکیده

 هدف از اجرای این پروژه, بررسی اثرات پودر پوست انار بر ترکیب لاشه, شاخص های هماتولوژیک و بیوشیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) بود. جیره های آزمایشی با سه تکرار شامل 1, 2, 3 و 4 درصد پودر پوست انار و جیره شاهد فاقد پودر پوست انار بود. در قالب طرح کاملا تصادفی, تعداد 450 قطعه ماهی قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزنی 5± 45 گرم در 15 حوضچه سیمانی به مدت 60 روز پرورش یافتند. اضافه نمودن پودر پوست انار به غذای ماهی ها, اثر معنی داری بر ترکیب لاشه, پارامترهای هماتولوژیک و بیوشیمیایی آن ها داشت (05/0>P). هم چنین نتایج نشان دادند که درخاکستر لاشه با افزودن پودر پوست انار, اختلاف معنی داری مشاهده نشد (05/0P). همچنین بیشترین تعداد گلبول قرمز در تیمار شاهد مشاهده شد ولی تفاوت معنی داری در مقایسه با سایر تیمارها نداشت (05/0P). نتایج این تحقیق نشان داد که افزودن پودر پوست انار به مقدار 4 درصد در جیره غذایی تأثیر بسزایی در فاکتورهای خونی مرتبط با سیستم ایمنی نظیر گلبول سفید ماهی قزل آلای رنگین کمان خواهد داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آوازه، امین، عمادی، حسین، صالحی فارسانی، عمار، حسینی شکرابی، سیدپژمان، نگارستان، حسین، و باورصاد، حسین. (1399). اثرات پودر پوست انار بر ترکیب لاشه, شاخص های هماتولوژیک و بیوشیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 14(3 )، 13-27. SID. https://sid.ir/paper/407351/fa

    Vancouver: کپی

    آوازه امین، عمادی حسین، صالحی فارسانی عمار، حسینی شکرابی سیدپژمان، نگارستان حسین، باورصاد حسین. اثرات پودر پوست انار بر ترکیب لاشه, شاخص های هماتولوژیک و بیوشیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1399؛14(3 ):13-27. Available from: https://sid.ir/paper/407351/fa

    IEEE: کپی

    امین آوازه، حسین عمادی، عمار صالحی فارسانی، سیدپژمان حسینی شکرابی، حسین نگارستان، و حسین باورصاد، “اثرات پودر پوست انار بر ترکیب لاشه, شاخص های هماتولوژیک و بیوشیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 14، no. 3 ، pp. 13–27، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/407351/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button