APA:
کپیرسولی، فرزانه، عابدینی، فاطمه، و فخرقاضی، سیدهادی. (1398). بررسی اثرات نانو ذرات اکسید روی بر ویژگی های فیزیولوژیک فلفل دلمه ای (. Capsicum annuum L) تحت تنش شوری. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 9(2 )، 125-138. SID. https://sid.ir/paper/409323/fa
Vancouver:
کپیرسولی فرزانه، عابدینی فاطمه، فخرقاضی سیدهادی. بررسی اثرات نانو ذرات اکسید روی بر ویژگی های فیزیولوژیک فلفل دلمه ای (. Capsicum annuum L) تحت تنش شوری. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1398؛9(2 ):125-138. Available from: https://sid.ir/paper/409323/fa
IEEE:
کپیفرزانه رسولی، فاطمه عابدینی، و سیدهادی فخرقاضی، “بررسی اثرات نانو ذرات اکسید روی بر ویژگی های فیزیولوژیک فلفل دلمه ای (. Capsicum annuum L) تحت تنش شوری،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 9، no. 2 ، pp. 125–138، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/409323/fa