مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

146
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

430
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل موثر بر میزان مصرف مرغ سبز: مطالعه موردی شهرستان سرپل ذهاب

صفحات

 صفحه شروع 90 | صفحه پایان 108

چکیده

 افزایش رویکرد بشر به نهاده های غیرطبیعی و اغلب شیمیایی برای افزایش تولید محصولات غذایی, افزایش انواع بیماری ها و مشکلات زیست محیطی را منجر شده است. در چنین شرایطی, ارزش و اهمیت تولید و مصرف محصولات سالم غذایی بیش از پیش مشخص می شود. در این بین به مرغ سبز (مرغ عاری از آنتی بیوتیک) کمتر پرداخته شده است که در تحقیق حاضر سعی شده است عوامل موثر بر میزان مصرف مرغ سبز در بین مصرف کنندگان شهرستان سرپل ذهاب در استان کرمانشاه در سال 1398 مورد بررسی قرار گرفته و برای این منظور از الگوی توبیت به روش دو مرحله ای هکمن استفاده شده است. دادهها و اطلاعات مورد نیاز از طریق پیمایش هاى میدانى با طراحى و تکمیل پرسش نامه به روش نمونه گیرى تصادفى ساده و با استفاده فرمول کوکران از 382 پاسخ گو از میان شهروندان شهرستان سرپل ذهاب جمع آوری شد. بررسی اثر نهایی متغیرهای الگوی پروبیت نشان داد تحصیلات, میزان درآمد ماهیانه, بومی بودن و تولید استانی مرغ سبز, برچسب های تضمینی و ورود بخش خصوصی به تولید مرغ سبز با اثر مثبت و متغیرهای اندازه خانوار و افزایش قیمت مرغ سبز با اثر منفی بر اخذ تصمیم به مصرف مرغ سبز نقش دارند. همچنین نتایج برازش الگوی مرحله دوم رگرسیون خطی بیانگر تأثیر مثبت میزان درآمد ماهیانه, وجود بازاری مربوط به مرغ سبز, حمایت دولت از تولید مرغ سبز و ورود بخش خصوصی به تولید مرغ سبز و تأثیر منفی متغیرهای آگاهی از قیمت مرغ سبز و مصرف مرغ های سبز یخ زده بر میزان مصرف مرغ سبز می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    روشن، رضا، و رستمی، کاوه. (1400). بررسی عوامل موثر بر میزان مصرف مرغ سبز: مطالعه موردی شهرستان سرپل ذهاب. (اقتصاد باثبات (اقتصاد باثبات و توسعه پایدار، 2(1 )، 90-108. SID. https://sid.ir/paper/410099/fa

    Vancouver: کپی

    روشن رضا، رستمی کاوه. بررسی عوامل موثر بر میزان مصرف مرغ سبز: مطالعه موردی شهرستان سرپل ذهاب. (اقتصاد باثبات (اقتصاد باثبات و توسعه پایدار[Internet]. 1400؛2(1 ):90-108. Available from: https://sid.ir/paper/410099/fa

    IEEE: کپی

    رضا روشن، و کاوه رستمی، “بررسی عوامل موثر بر میزان مصرف مرغ سبز: مطالعه موردی شهرستان سرپل ذهاب،” (اقتصاد باثبات (اقتصاد باثبات و توسعه پایدار، vol. 2، no. 1 ، pp. 90–108، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/410099/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button