APA:
کپیواحدی، عبدالبشیر، پاک نژاد، حامد، سوداگر، محمد، شعبانی، علی، و جافر، علی. (1399). اثر سطوح مختلف عصاره بارهنگ کبیر (Plantago major) بر عملکرد رشد در جیره غذایی کپور معمولی (Cyprinus carpio). فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، 14(1 (پیاپی 52) )، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/411672/fa
Vancouver:
کپیواحدی عبدالبشیر، پاک نژاد حامد، سوداگر محمد، شعبانی علی، جافر علی. اثر سطوح مختلف عصاره بارهنگ کبیر (Plantago major) بر عملکرد رشد در جیره غذایی کپور معمولی (Cyprinus carpio). فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)[Internet]. 1399؛14(1 (پیاپی 52) ):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/411672/fa
IEEE:
کپیعبدالبشیر واحدی، حامد پاک نژاد، محمد سوداگر، علی شعبانی، و علی جافر، “اثر سطوح مختلف عصاره بارهنگ کبیر (Plantago major) بر عملکرد رشد در جیره غذایی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،” فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، vol. 14، no. 1 (پیاپی 52) ، pp. 1–12، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/411672/fa