APA:
کپیرضوانی خورشیدی، عنایت، کاظمی تبار، سیدکمال، و کیانوش، غلامعباس. (1383). بررسی ارتباط ترکیب اسیدهای چرب و پروتئین دانه سویا (Glycine max L ) با صفات مورفولوژیک و فنولوژیک از طریق تجزیه به عامل ها. علوم کشاورزی ایران، 35(1)، 205-215. SID. https://sid.ir/paper/416896/fa
Vancouver:
کپیرضوانی خورشیدی عنایت، کاظمی تبار سیدکمال، کیانوش غلامعباس. بررسی ارتباط ترکیب اسیدهای چرب و پروتئین دانه سویا (Glycine max L ) با صفات مورفولوژیک و فنولوژیک از طریق تجزیه به عامل ها. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1383؛35(1):205-215. Available from: https://sid.ir/paper/416896/fa
IEEE:
کپیعنایت رضوانی خورشیدی، سیدکمال کاظمی تبار، و غلامعباس کیانوش، “بررسی ارتباط ترکیب اسیدهای چرب و پروتئین دانه سویا (Glycine max L ) با صفات مورفولوژیک و فنولوژیک از طریق تجزیه به عامل ها،” علوم کشاورزی ایران، vol. 35، no. 1، pp. 205–215، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/416896/fa