مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

868
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

155
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

عملکرد جوجه های گوشتی طی و پس از اعمال محدودیت غذایی در سنین اولیه

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 28

چکیده

 اثرات رقیق سازی انرژی وپروتئین جیره آغازین در سن 6 تا 12 روزگی بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه تجارتی راس در یک طرح کاملا تصادفی مورد مطالعه قرار گرفت. این طرح شامل 6 گروه آزمایشی, 24 تکرار و 30 قطعه جوجه به ازای هرتکرار بود. برای رقیق سازی جیره از پوسته برنج به میزان صفر (شاهد), 10, 15, 20, 25,30 درصد (گروه های آزمایشی) استفاده شد . پس از پایان محدودیت تا 21 روزگی از جیره آغازین و از 22 تا 42 روزگی از جیره پایانی استفاده شد.در کل دوره جوجه ها آزادانه به خوراک آردی و آب دسترسی داشتند. رقیق سازی جیره طی دوره محدودیت سبب افزایش مصرف خوراک گرید, اما مصرف انرژی و پروتئین کاهش پیدا کرد و به همین خاطر افزایش وزن بدن طی محدودیت نیز کاهش یافت. به دلیل رشد جبرانی در هفته های پس از محدودیت تفاوت معنی داری بین وزن جوجه ها در گروههای تحت محدودیت و گروه شاهد در 42 روزگی مشاهده نشد. مصرف خوراک در دوره پس از محدویدت در گروههای تحت محدودیت اندکی کمتر از گروه شاهد بود. به همین دلیل بازده غذایی در گروه های تحت به طور جزیی پس از محدودیت بهبود یافت, اما اختلاف معنی داری با گروه شاهد نداشته است. رقیق سازی جیره در سنین ابتدایی تغییر معنی داری در درصد کبد, لاشه و امعا و احشا در سن کشتار ایجاد نکرد. همچنین کاهش معنی داری در درصد چربی محوطه شکمی مشاهده نشد. در این آزمایش جیره های رقیق شده 20 و 25 درصد سبب افزایش جزیی در وزن بدن و بهبود بازده تولید شد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کامیاب، عبدالرضا، یوسفی کلاریکلایی، کاظم، و رضائی، منصور. (1382). عملکرد جوجه های گوشتی طی و پس از اعمال محدودیت غذایی در سنین اولیه. علوم کشاورزی ایران، 34(1)، 19-28. SID. https://sid.ir/paper/418718/fa

    Vancouver: کپی

    کامیاب عبدالرضا، یوسفی کلاریکلایی کاظم، رضائی منصور. عملکرد جوجه های گوشتی طی و پس از اعمال محدودیت غذایی در سنین اولیه. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1382؛34(1):19-28. Available from: https://sid.ir/paper/418718/fa

    IEEE: کپی

    عبدالرضا کامیاب، کاظم یوسفی کلاریکلایی، و منصور رضائی، “عملکرد جوجه های گوشتی طی و پس از اعمال محدودیت غذایی در سنین اولیه،” علوم کشاورزی ایران، vol. 34، no. 1، pp. 19–28، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/418718/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button