مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

620
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر رقت انرژی و پروتئین جیره در دوره های آغازین و رشدی روی عملکرد، خصوصیات لاشه و رشد جبرانی جوجه خروس های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 116 | صفحه پایان 119

چکیده

 آزمایشی با جوجه خروسهای گوشتی جهت بررسی پاسخ به رقت انرژی و پروتئین جیره انجام گرفت. این آزمایش به صورت طرح کاملا تصادفی در قالب آزمایش فاکتوریل با دو مرحله اعمال جیره های رقیق شده, چهار سطح جیره (صفر, 20, 30, 40 درصد جیره) و در سه تکرار انجام پذیرفت. هر تکرار به عنوان یک واحد آزمایشی حاوی 25 قطعه جوجه خروس بود. در مرحله 1 جوجه ها از 7 تا 14 روزگی با جیره های آغازین رقیق شده (2480, 2170 و 1860 کیلوکالری انرژی قابل متابولیسم در کیلوگرم, به ترتیب با 17.8, 15.6 و 13.4 درصد پروتئین خام) یا در مرحله 2 از 35 تا 42 روزه گی با جیره های رشدی رقیق شده (2480, 2370 و 1860 کیلوکالری انرژی قابل متابولیسم در کیلوگرم, به ترتیب با 15.5, 13.6 و 11.6 درصد پروتئین خام) تغذیه شدند. جوجه خروسها در سایر روزهای پرورش با جیره های آغازین, رشدی و پایانی مرسوم تغذیه گردیدند. مرحله 1؛ در دوره بازپروری جوجه هایی که جیره های رقیق شده مصرف کردند درصد افزایش وزن بالاتری نسبت به گروه شاهد داشتند. به جز جوجه هایی که جیره های 40% رقت را مصرف کردند بقیه جوجه ها توانستند در سن 56 روزگی به وزن گروه شاهد برسند. با رقیق کردن جیره درصد سینه, لاشه و ران تغییری نکرد, همچنین کاهش معنی داری در درصد چربی حفره بطنی جوجه هایی که جیره های با 30 تا 40% رقت را مصرف کردند ملاحظه گردید. در مرحله دوم؛ با افزایش رقت جیره کاهش معنی داری (P<0.05) در وزن 56 روزگی جوجه خروسها ملاحظه گردید. همچنین درصد چربی حفره بطنی جوجه هایی که جیره های 20 تا 30% رقیق شده را مصرف کردند, کاهش معنی داری (P<0.05) داشت. به طور کلی با اعمال جیره های رقیق شده در سن 56 روزگی تغییری در کل ضریب تبدیل خوراک تصحیح شده و درصد ران ایجاد نشد, ولی درصد لاشه و سینه جزئی کاهش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پرنده، رسول، نیک خواه، علی، و یوسف حکیمی، علی محمد. (1379). تاثیر رقت انرژی و پروتئین جیره در دوره های آغازین و رشدی روی عملکرد, خصوصیات لاشه و رشد جبرانی جوجه خروس های گوشتی. پژوهش و سازندگی، 13(2 (پی آیند 47))، 116-119. SID. https://sid.ir/paper/419309/fa

    Vancouver: کپی

    پرنده رسول، نیک خواه علی، یوسف حکیمی علی محمد. تاثیر رقت انرژی و پروتئین جیره در دوره های آغازین و رشدی روی عملکرد, خصوصیات لاشه و رشد جبرانی جوجه خروس های گوشتی. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1379؛13(2 (پی آیند 47)):116-119. Available from: https://sid.ir/paper/419309/fa

    IEEE: کپی

    رسول پرنده، علی نیک خواه، و علی محمد یوسف حکیمی، “تاثیر رقت انرژی و پروتئین جیره در دوره های آغازین و رشدی روی عملکرد, خصوصیات لاشه و رشد جبرانی جوجه خروس های گوشتی،” پژوهش و سازندگی، vol. 13، no. 2 (پی آیند 47)، pp. 116–119، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/419309/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button