APA:
کپیمظاهری تهرانی، مصطفی، رضوی، م.، و حبیبی نجفی، محمدباقر. (1377). تاثیر آب پنیر شیرین بر ویژگی های بستنی شیری نرم. علوم و صنایع کشاورزی، 12(3)، 619-623. SID. https://sid.ir/paper/419847/fa
Vancouver:
کپیمظاهری تهرانی مصطفی، رضوی م.، حبیبی نجفی محمدباقر. تاثیر آب پنیر شیرین بر ویژگی های بستنی شیری نرم. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1377؛12(3):619-623. Available from: https://sid.ir/paper/419847/fa
IEEE:
کپیمصطفی مظاهری تهرانی، م. رضوی، و محمدباقر حبیبی نجفی، “تاثیر آب پنیر شیرین بر ویژگی های بستنی شیری نرم،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 12، no. 3، pp. 619–623، 1377، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/419847/fa