Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

355
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر آب پنیر شیرین بر ویژگی های بستنی شیری نرم

صفحات

 صفحه شروع 619 | صفحه پایان 623

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مظاهری تهرانی، مصطفی، رضوی، م.، و حبیبی نجفی، محمدباقر. (1377). تاثیر آب پنیر شیرین بر ویژگی های بستنی شیری نرم. علوم و صنایع کشاورزی، 12(3)، 619-623. SID. https://sid.ir/paper/419847/fa

    Vancouver: کپی

    مظاهری تهرانی مصطفی، رضوی م.، حبیبی نجفی محمدباقر. تاثیر آب پنیر شیرین بر ویژگی های بستنی شیری نرم. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1377؛12(3):619-623. Available from: https://sid.ir/paper/419847/fa

    IEEE: کپی

    مصطفی مظاهری تهرانی، م. رضوی، و محمدباقر حبیبی نجفی، “تاثیر آب پنیر شیرین بر ویژگی های بستنی شیری نرم،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 12، no. 3، pp. 619–623، 1377، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/419847/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا