APA:
کپیاسدی نژاد، شبنم، حبیبی نجفی، محمدباقر، رضوی، سیدمحمدعلی، و نصیری محلاتی، مهدی. (1383). تاثیر کنسانتره های پروتئین آب پنیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 11(4)، 95-106. SID. https://sid.ir/paper/8992/fa
Vancouver:
کپیاسدی نژاد شبنم، حبیبی نجفی محمدباقر، رضوی سیدمحمدعلی، نصیری محلاتی مهدی. تاثیر کنسانتره های پروتئین آب پنیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1383؛11(4):95-106. Available from: https://sid.ir/paper/8992/fa
IEEE:
کپیشبنم اسدی نژاد، محمدباقر حبیبی نجفی، سیدمحمدعلی رضوی، و مهدی نصیری محلاتی، “تاثیر کنسانتره های پروتئین آب پنیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 11، no. 4، pp. 95–106، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8992/fa