APA:
کپیمعینی، سهراب، و فروزان سبحانی پور، نرجس. (1378). اثر فرآیند حرارتی و مدت انبارداری روی تغییرات TVN و پراکسید در کیلکای آنچوی نمک سود شده. علوم کشاورزی ایران، 30(4)، 771-781. SID. https://sid.ir/paper/421223/fa
Vancouver:
کپیمعینی سهراب، فروزان سبحانی پور نرجس. اثر فرآیند حرارتی و مدت انبارداری روی تغییرات TVN و پراکسید در کیلکای آنچوی نمک سود شده. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1378؛30(4):771-781. Available from: https://sid.ir/paper/421223/fa
IEEE:
کپیسهراب معینی، و نرجس فروزان سبحانی پور، “اثر فرآیند حرارتی و مدت انبارداری روی تغییرات TVN و پراکسید در کیلکای آنچوی نمک سود شده،” علوم کشاورزی ایران، vol. 30، no. 4، pp. 771–781، 1378، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/421223/fa