APA:
کپیرضایی، مسعود، سحری، محمدعلی، معینی، سهراب، رضاییان، محمود، غفاری، فرحناز، و صفری، محمد. (1381). بررسی برخی خصوصیات کیفی چربی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) در زمان نگهداری به حالت انجماد
. مجله علوم و فنون دریایی ایران، 1(4)، 55-64. SID. https://sid.ir/paper/74612/fa
Vancouver:
کپیرضایی مسعود، سحری محمدعلی، معینی سهراب، رضاییان محمود، غفاری فرحناز، صفری محمد. بررسی برخی خصوصیات کیفی چربی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) در زمان نگهداری به حالت انجماد
. مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1381؛1(4):55-64. Available from: https://sid.ir/paper/74612/fa
IEEE:
کپیمسعود رضایی، محمدعلی سحری، سهراب معینی، محمود رضاییان، فرحناز غفاری، و محمد صفری، “بررسی برخی خصوصیات کیفی چربی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) در زمان نگهداری به حالت انجماد
،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 1، no. 4، pp. 55–64، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74612/fa