Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,129
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

489
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی برخی خصوصیات کیفی چربی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) در زمان نگهداری به حالت انجماد

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 64

چکیده

 ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis), پس از انجماد در دمای 18- و 30- درجه سانتی گراد نگهداری شد. برخی خصوصیات کیفی چربی نمونه ها در فواصل زمانی صفر, 2 , 4 , و 8 ماه با اندازه گیری رطوبت (M), چربی کل (TL), مقدار پراکسید (PV), مقدار تیوباربیتوریک اسید (TBA) و مقدار اسیدهای چرب آزاد (FFA) تعیین گردید. براساس نتایج در نمونه های نگهداری شده در هر دو دما, مقادیر (PV) و (FFA) افزایش معناداری با زمان نگهداری و مقادیرTL کاهش معناداری (P£0.05) با زمان نگهداری نشان می دهند. همچنین نتایج آزمونهای آماری, حاکی از کیفیت برتر چربی ماهیان کیلکای آنچوی در دمای30- درجه سانتی گراد نسبت به دمای 18- درجه سانتی گراد بود.  

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

رضایی، مسعود، سحری، محمدعلی، معینی، سهراب، رضاییان، محمود، غفاری، فرحناز، و صفری، محمد. (1381). بررسی برخی خصوصیات کیفی چربی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) در زمان نگهداری به حالت انجماد . مجله علوم و فنون دریایی ایران، 1(4)، 55-64. SID. https://sid.ir/paper/74612/fa

Vancouver: کپی

رضایی مسعود، سحری محمدعلی، معینی سهراب، رضاییان محمود، غفاری فرحناز، صفری محمد. بررسی برخی خصوصیات کیفی چربی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) در زمان نگهداری به حالت انجماد . مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1381؛1(4):55-64. Available from: https://sid.ir/paper/74612/fa

IEEE: کپی

مسعود رضایی، محمدعلی سحری، سهراب معینی، محمود رضاییان، فرحناز غفاری، و محمد صفری، “بررسی برخی خصوصیات کیفی چربی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) در زمان نگهداری به حالت انجماد ،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 1، no. 4، pp. 55–64، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74612/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا