Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,260
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

694
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی کیفی و کمی پکتین های استخراج شده از ضایعات فرایند تولید کنسانتره آب پرتقال

صفحات

 صفحه شروع 141 | صفحه پایان 150

چکیده

 آب میوه و کنسانتره مرکبات از تولیدات مهم صنعتی در کشور است. هم زمان با تولید این فراورده ها, مقدار زیادی تفاله مرکبات نیز تولید می شود, که حاوی مقدار بسیاری پکتین می باشد. پکتین را می توان از تفاله مرکبات به منظور استفاده در برخی محصولات غذایی به عنوان ژل کننده استخراج کرد. متاسفانه, در حال حاضر تمام پکتین مورد نیاز صنایع غذایی کشور از خارج وارد می شود. در این پژوهش بهترین شرایط استخراج پکتین از تفاله مرکبات مشخص شد. نمونه های تفاله پرتقال از یک کارخانه تولید کنسانتره تهیه, و پکتین آنها توسط اسیدهای سولفوریک, نیتریک و هیدروکلریک استخراج گردید. بررسی های کیفی و کمّی, مانند تعیین بازده و هزینه استخراج و جنبه های بهداشتی استفاده از اسیدهای فوق انجام, و هیدروکلریک اسید به عنوان مناسب ترین اسید برای استخراج پکتین انتخاب گردید. در بخش دوم پژوهش, اثر درجه حرارت (85 و 90 درجه سانتی گراد), زمان (30, 50 و 60 دقیقه) و pH (1.6, 1.8 و 2) بر بازده استخراج و توانایی تولید ژل, خلوص, درصد منوکسیلاسیون و درجه استریفیکاسیون پکتین های استخراج شده بررسی گردید. تجزیه آماری نتایج نشان داد که pH برابر 1.6, درجه حرارت 90 درجه سانتی گراد, و زمان 50 دقیقه, بهترین شرایط برای استخراج پکتین از تفاله مرکبات می باشد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کرامت، جواد، کبیر، غلامحسین، و قناعتی، بیژن. (1381). بررسی کیفی و کمی پکتین های استخراج شده از ضایعات فرایند تولید کنسانتره آب پرتقال . علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 6(4)، 141-150. SID. https://sid.ir/paper/422098/fa

    Vancouver: کپی

    کرامت جواد، کبیر غلامحسین، قناعتی بیژن. بررسی کیفی و کمی پکتین های استخراج شده از ضایعات فرایند تولید کنسانتره آب پرتقال . علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1381؛6(4):141-150. Available from: https://sid.ir/paper/422098/fa

    IEEE: کپی

    جواد کرامت، غلامحسین کبیر، و بیژن قناعتی، “بررسی کیفی و کمی پکتین های استخراج شده از ضایعات فرایند تولید کنسانتره آب پرتقال ،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 6، no. 4، pp. 141–150، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/422098/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا