APA:
کپیعلیخانی، حسن، و معطریان، علی. (1). ارتباط نوع پروتئین مصرفی با عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی. مجازی، 1(1)، 71-84. SID. https://sid.ir/paper/426991/fa
Vancouver:
کپیعلیخانی حسن، معطریان علی. ارتباط نوع پروتئین مصرفی با عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی. مجازی[Internet]. 1؛1(1):71-84. Available from: https://sid.ir/paper/426991/fa
IEEE:
کپیحسن علیخانی، و علی معطریان، “ارتباط نوع پروتئین مصرفی با عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی،” مجازی، vol. 1، no. 1، pp. 71–84، 1، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/426991/fa