مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,207
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

358
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاربرد استریفیکاسیون در ساخت روغن مناسب برای تولید مارگارین

صفحات

 صفحه شروع 129 | صفحه پایان 138

چکیده

 فرایند استریفیکاسیون با جا به جایی بنیان های اسید چرب در ملکول تری گلیسیریدها, باعث بهبود خواص فیزیکوشیمیایی چربی ها می گردد. هدف از این تحقیق تهیه روغن خوراکی مناسب برای مصارف خانگی و صنعتی, از طریق تغییر استری مخلوطی از روغن ها می باشد. در این مطالعه, مخلوط 60 درصد وزنی روغن سویا و 40 درصد وزنی پیه گاو خوراکی, با استفاده از متیلات و اتیلات سدیم به عنوان کاتالیزور, تغییر استری داده شد.نتایج اندازه گیری مقدار چربی جامد و نقطه ذوب نشان داد که, فرایند استریفیکاسیون با 0.5 درصد متیلات یا اتیلات سدیم در حرارت 90 درجه سانتی گراد در مدت 30 دقیقه کامل می گردد. هم چنین, روغن های استری شده با استفاده از متیلات و اتیلات سدیم, دارای خواص فیزیکی و شیمیایی مشابه هستند. آزمایش های تعیین عدد یدی و عدد صابونی نشان داد که, فرایند تغییر استری در درجه غیراشباعی و وزن مولکولی مخلوط روغن های استری شده تغییری ایجاد ننموده است. تعیین عدد پراکسید نیز مشخص نمود که تحت شرایط مذکور پراکسید تشکیل نمی شود. این مخلوط دارای 1.1 درصد ایزومر ترانس بود که از روغن پیه گاو مصرفی در فرمول ناشی می گردد. نتایج این بررسی نشان می دهد که, مخلوط روغن سویا و روغن پیه گاو استری شده را می توان به عنوان جانشین روغن های هیدروژنه در تولید مارگارین و نیز برای مصارف خانگی, با توجه به محدوده پلاستیسیته مناسب و با مقدار اسیدهای چرب ترانس کمتر استفاده نمود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زمردی، شهین، شکرانی، رضا، شاهدی باغ خندان، محمد، و دخانی، شهرام. (1379). کاربرد استریفیکاسیون در ساخت روغن مناسب برای تولید مارگارین. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 4(2)، 129-138. SID. https://sid.ir/paper/427213/fa

    Vancouver: کپی

    زمردی شهین، شکرانی رضا، شاهدی باغ خندان محمد، دخانی شهرام. کاربرد استریفیکاسیون در ساخت روغن مناسب برای تولید مارگارین. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1379؛4(2):129-138. Available from: https://sid.ir/paper/427213/fa

    IEEE: کپی

    شهین زمردی، رضا شکرانی، محمد شاهدی باغ خندان، و شهرام دخانی، “کاربرد استریفیکاسیون در ساخت روغن مناسب برای تولید مارگارین،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 4، no. 2، pp. 129–138، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/427213/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button