APA:
کپیفتاحی فر، الهام، سحری، محمدعلی، برزگربفرویی، محسن، و حسینی، سیدکاظم. (1383). کاربرد روغن بذر چای در تولید مارگارین. علوم و صنایع غذایی ایران، 1(3)، 21-30. SID. https://sid.ir/paper/72250/fa
Vancouver:
کپیفتاحی فر الهام، سحری محمدعلی، برزگربفرویی محسن، حسینی سیدکاظم. کاربرد روغن بذر چای در تولید مارگارین. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1383؛1(3):21-30. Available from: https://sid.ir/paper/72250/fa
IEEE:
کپیالهام فتاحی فر، محمدعلی سحری، محسن برزگربفرویی، و سیدکاظم حسینی، “کاربرد روغن بذر چای در تولید مارگارین،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 3، pp. 21–30، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72250/fa