Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,380
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

851
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاربرد روغن بذر چای در تولید مارگارین

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 30

چکیده

 روغن بذرچای اینتراستریفیه شده (واریته لاهیجان, روغن مایع بذر چای و هیدروژنه آن به نسبت 70 : 30 دردمای 120°C به مدت 30 دقیقه و 1% وزن روغن کاتالیزور هیدروکسیدسدیم) به عنوان پایه جامد چربی مارگارین (40%) با مخلوط روغنهای آفتابگردان و روغن مایع بذرچای (به نسبتهای 0:100 (A), 20:80 (B), 40:60 (C), 60:40 (D), 80:20 (E) و 100:0 (F)) به عنوان پایه مایع(60%) برای تولید مارگارین صبحانه, به کار رفت و خصوصیات آن با مارگارین تجاری مقایسه شد. نتایج آماری نشان داد مارگارینهای  EوD  (به ترتیب به نسبتهای 80:20 و 60:40 روغن آفتابگردان و روغن مایع بذر چای) کمترین اختلاف معنا دار را با مارگارین صبحانه تجاری به ترتیب از نظر خواص فیزیکوشیمیایی (نقطه ذوب, عدد یدی, درصد چربی جامد Solid Fat Content=SFC)) و خواص حسی داشت؛ به طور کلی این دو مارگارین از نظر نقطه ذوب و SFC در گروه مارگارینهای نرم طبقه بندی می شوند. همچنین میزان اسید چرب ترانس مارگارینهای D, E و تجاری به ترتیب 8/1, 8/1 و 2/2 درصد بود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

فتاحی فر، الهام، سحری، محمدعلی، برزگربفرویی، محسن، و حسینی، سیدکاظم. (1383). کاربرد روغن بذر چای در تولید مارگارین. علوم و صنایع غذایی ایران، 1(3)، 21-30. SID. https://sid.ir/paper/72250/fa

Vancouver: کپی

فتاحی فر الهام، سحری محمدعلی، برزگربفرویی محسن، حسینی سیدکاظم. کاربرد روغن بذر چای در تولید مارگارین. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1383؛1(3):21-30. Available from: https://sid.ir/paper/72250/fa

IEEE: کپی

الهام فتاحی فر، محمدعلی سحری، محسن برزگربفرویی، و سیدکاظم حسینی، “کاربرد روغن بذر چای در تولید مارگارین،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 3، pp. 21–30، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72250/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا