مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,867
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

656
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از مخلوط روغن سویا با روغن هیدروژنه کامل برای ساخت انواع شورتنینگ

صفحات

 صفحه شروع 587 | صفحه پایان 595

چکیده

 فرایند استریفیکاسیون داخلی یکی از روشهای اصلاح خواص فیزیکوشیمیایی روغنها می باشد در این تحقیق استریفیکاسیون مخلوط روغن نباتی سویا با روغن هیدروژنه کامل در نسبتهای مختلف با استفاده از کاتالیزور متیلات سدیم برای تولید انواع مارگارین و شورتنینگ مورد بررسی قرار گرفت. خواص فیزیکی از جمله نقطه ذوب, درصد چربی جامد و اشکال کریستالی همراه با خواص شیمیایی روغنها قبل و بعد از فرآیند تعیین و با خصوصیات انواع شورتنینگ تجارتی برای مصارف مختلف خانگی و صنعتی مقایسه گردید. نتایج نشان داد مخلوط استری شده 85 درصد روغن سویا با 15 درصد روغن هیدروژنه کامل را میتوان به عنوان بخش جامد در تهیه شورتنینگهای مخصوص خمیرهای تخمیری در محصولات نانوایی, مخلوط 80 درصد روغن سویا را با 20 درصد روغن هیدروژنه کامل را در تهیه شورتنینگ مخصوص سرخ کردن استفاده نمود. آزمایشات تعیین عدد یدی و عدد صابونی نشان داد که فرآیند استریفیکاسیون در درجه غیراشباعی و وزن مولکولی مخلوط روغنهای استری شده تغییراتی ایجاد ننموده است. همچنین تعیین عدد پراکسید مشخص نمود که در شرایط عمل پراکسید, تشکیل نمی شود. آزمایشات پراش اشعه ایکس نشان داد که ساختمان بلورهای 'b مورد نظر و مناسب, در اثر استریفیکاسیون مخلوط روغنها حاصل می شود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

زمردی، شهین، شکرانی، رضا، شاهدی باغ خندان، محمد، و دخانی، شهرام. (1382). استفاده از مخلوط روغن سویا با روغن هیدروژنه کامل برای ساخت انواع شورتنینگ. علوم کشاورزی ایران، 34(3)، 587-595. SID. https://sid.ir/paper/429390/fa

Vancouver: کپی

زمردی شهین، شکرانی رضا، شاهدی باغ خندان محمد، دخانی شهرام. استفاده از مخلوط روغن سویا با روغن هیدروژنه کامل برای ساخت انواع شورتنینگ. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1382؛34(3):587-595. Available from: https://sid.ir/paper/429390/fa

IEEE: کپی

شهین زمردی، رضا شکرانی، محمد شاهدی باغ خندان، و شهرام دخانی، “استفاده از مخلوط روغن سویا با روغن هیدروژنه کامل برای ساخت انواع شورتنینگ،” علوم کشاورزی ایران، vol. 34، no. 3، pp. 587–595، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/429390/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button