مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,303
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

164
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی و معرفی مناسب ترین دانه گرده برای نارنگی پیچ

صفحات

 صفحه شروع 171 | صفحه پایان 177

چکیده

 به منظور بررسی اثر دانه گرده نه رقم از مرکبات روی خصوصیات کمی و کیفی نارنگی پیچ این پژوهش انجام شد. برای تجزیه نتایج این تحقیق از طرح آماری بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار به مدت 2 سال استفاده گردید. این آزمایش در ایستگاه تحقیقات مرکبات کترا (از توابع شهرستان تنکابن) اجرا گردید. بعد از عمل گرده افشانی درختان نارنگی پیچ, داده برداری های ضروری انجام شد و پس از رسیدن میوه ها برداشت شدند و فاکتورهای وزن, قطر, طول, حجم, ضخامت پوست, مقدار آب میوه, تعداد بذر سالم و چروکیده, کل مواد جامد محلول, اسید کل, ویتامین ث و درصد تشکیل میوه نهایی اندازه گیری شدند. محاسبات آماری, تجزیه واریانس مرکب دو ساله و مقایسه تیمارها از طریق آزمون دانکن نشانگر آن است که دانه گرده پرتقال محلی سیاورز بیشترین اثر را روی درصد تشکیل نهایی میوه داشت و دانه گرده دو رگ طبیعی شل محله و پرتقال هاملین بیشترین اثر را روی صفات کمی و کیفی میوه به ترتیب بروز دادند. اما در مجموع در این مطالعه دانه گرده پرتقال هاملین بهترین اثر را از نظر صفات کمی و کیفی روی نارنگی پیچ داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    طلایی، علیرضا، گلعین، بهروز، ابراهیمی، یونس، و وزوایی، علی. (1381). بررسی و معرفی مناسب ترین دانه گرده برای نارنگی پیچ. علوم کشاورزی ایران، 33(1)، 171-177. SID. https://sid.ir/paper/429945/fa

    Vancouver: کپی

    طلایی علیرضا، گلعین بهروز، ابراهیمی یونس، وزوایی علی. بررسی و معرفی مناسب ترین دانه گرده برای نارنگی پیچ. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1381؛33(1):171-177. Available from: https://sid.ir/paper/429945/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا طلایی، بهروز گلعین، یونس ابراهیمی، و علی وزوایی، “بررسی و معرفی مناسب ترین دانه گرده برای نارنگی پیچ،” علوم کشاورزی ایران، vol. 33، no. 1، pp. 171–177، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/429945/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button