مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

819
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه ترکیبات شیمیایی آرتمیا ارومیانا غنی شده با منابع و سطوح مختلف اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره (HUFA) در زمانهای مختلف

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 54

چکیده

 کیفیت غذایی سویه های تجاری آرتمیا از نظر میزان آراشیدونیک اسید ARA, ایکوزاپنتانوئیک اسید EPA و مخصوصا دکوزاهکزانوئیک اسید DHA نسبتا فقیر می باشند و لازم است این غذاهای زنده با کمک امولسیونها یا روغن های خاص غنی شوند.به منظور بهبود در محتوای EPA, DHA, نسبت DHA/EPA و ARA ناپلیوس آرتمیا ارومیانا, امولسیون تجاری ICES30.4 ساخت بلژیک, روغن بذر کتان بعنوان روغن گیاهی, روغن کبد ماهی کاد و روغن تخمدان ماهی خاویاری بعنوان دو روغن حیوانی که در آنها میزان EPA بترتیب 6.29, 0.03, 11.39 و 7.55 و میزان DHA بترتیب 20.90, 0.00, 7.64 و 2.76 میلی گرم در لیتر وزن خشک می باشد با سه غلظت 100), 200 و 300 واحد درمیلیون) در دو زمان مختلف 12) و 24 ساعت) بعنوان ماده غنی ساز مورد ارزیابی قرار گرفتند.نتایج نشان دادند که امولسیون روغن گیاهی در سطوح و زمانهای مختلف تاثیر چندانی در افزایش محتوای اسیدهای چرب فوق غیراشباع و نسبت DHA/EPA ندارند ولی روغن های حیوانی و امولسیون در غنی سازی این اسیدها تاثیر مثبت داشته, روغن تخمدان ماهی خاویاری ضعیفترین نسبت DHA/EPA 0.40) در سطح 300 واحد در میلیون و زمان 24 ساعت) و امولسیون تجاری بهترین نسبت DHA/EPA 1.20) در سطح 300 واحد در میلیون و زمان 24 ساعت) را سبب شدند. روغن کاد 0.53) در سطح 100 واحد در میلیون و زمان 24 ساعت) بهترین روغن می باشد که با توجه به قیمت و قابلیت دستیابی می تواند برای بهبود نسبت جایگزین امولسیون تجاری گردد. بطور کلی میزان HUFA در سطح 200 واحد در میلیون و زمان 24 ساعت افزایش یافت. همچنین تمام روغن های مورد استفاده باعث افزایش درصد پروتئین و چربی در ناپلیوس آرتمیا ارومیانا گردیدند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حافظیه، محمود، کامارودین، محمدصالح، رزبن سعد، چی، کمال عبدستار، مصطفی، آق، ناصر، و حسین پور، حمیرا. (1388). مقایسه ترکیبات شیمیایی آرتمیا ارومیانا غنی شده با منابع و سطوح مختلف اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره (HUFA) در زمانهای مختلف. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 18(1)، 43-54. SID. https://sid.ir/paper/4307/fa

    Vancouver: کپی

    حافظیه محمود، کامارودین محمدصالح، رزبن سعد چی، کمال عبدستار مصطفی، آق ناصر، حسین پور حمیرا. مقایسه ترکیبات شیمیایی آرتمیا ارومیانا غنی شده با منابع و سطوح مختلف اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره (HUFA) در زمانهای مختلف. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1388؛18(1):43-54. Available from: https://sid.ir/paper/4307/fa

    IEEE: کپی

    محمود حافظیه، محمدصالح کامارودین، چی رزبن سعد، مصطفی کمال عبدستار، ناصر آق، و حمیرا حسین پور، “مقایسه ترکیبات شیمیایی آرتمیا ارومیانا غنی شده با منابع و سطوح مختلف اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره (HUFA) در زمانهای مختلف،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 18، no. 1، pp. 43–54، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4307/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا