مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

451
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

88
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید خمیر از کیلکا چرخ شده و تعیین زمان ماندگاری آن در زیر صفر درجه سانتی گراد

صفحات

 صفحه شروع 525 | صفحه پایان 534

چکیده

 در این تحقیق هفت فرمول برای تهیه خمیر از کیلکا چرخ شده برای مصارف انسانی مورد بررسی قرار گرفت. آزمایشات چشایی, شیمیایی و میکروبی بر روی نمونه ها پس از نگهداری در (-2o) و (-18o) درجه سانتی گراد بفاصله زمان های معین بمدت 120 و 180 روز انجام گردید. درنتیجه نمونه ای که حاوی 50 درصد کیلکا چرخ شده, 10 درصد تخم مرغ کامل, 20 درصد عدس, 8 درصد آرد گندم, 8 درصد سویا, 2 درصد پیاز و 2 درصد ادویه جات بود برای تولید انتخاب شد. برای تعیین زمان ماندگاری این فرآورده در (-2o) و (-18o) درجه سانتیگراد تغییرات نیتروژن های فرار, پراکسید, شمارش کلی باکتری و تعداد کلی فرم بمدت 120 و 180 روز در فاصله های زمانی معین انجام گردید. مقدار ازت های فرار در (-2o) و (-18o) درجه سانتیگراد پس از 15 و 60 روز برای نمونه ها به ترتیب 16.2 و 19.6 میلی گرم درصد گرم از نمونه, پراکسید 2.8 و 2.6 میلی اکی والان در کیلو, شمارش کلی فرم برای هر دو نمونه منفی و شمارش کلی باکتری های در رقت 10-2 چهار کلنی بود. لذا مدت ماندگاری برای مصرف انسانی در (-2o) درجه سانتیگراد 15 روز و در (-18o) درجه سانتیگراد 60 روز تعیین گردید. درصد پروتئین, چربی, کربوهیدرات و موادمعدنی این فرآورده به ترتیب 8.8, 3.2, 14.5 و 1.5 درصد می باشد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

معینی، سهراب، و سکوتی، رقیه. (1379). تولید خمیر از کیلکا چرخ شده و تعیین زمان ماندگاری آن در زیر صفر درجه سانتی گراد. علوم کشاورزی ایران، 31(3)، 525-534. SID. https://sid.ir/paper/431484/fa

Vancouver: کپی

معینی سهراب، سکوتی رقیه. تولید خمیر از کیلکا چرخ شده و تعیین زمان ماندگاری آن در زیر صفر درجه سانتی گراد. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1379؛31(3):525-534. Available from: https://sid.ir/paper/431484/fa

IEEE: کپی

سهراب معینی، و رقیه سکوتی، “تولید خمیر از کیلکا چرخ شده و تعیین زمان ماندگاری آن در زیر صفر درجه سانتی گراد،” علوم کشاورزی ایران، vol. 31، no. 3، pp. 525–534، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/431484/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button