APA:
کپیمعینی، سهراب، و تاج زاده، مونا. (1388). تولید خمیر ماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه 18- درجه سلسیوس. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 40(1)، 93-100. SID. https://sid.ir/paper/144485/fa
Vancouver:
کپیمعینی سهراب، تاج زاده مونا. تولید خمیر ماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه 18- درجه سلسیوس. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1388؛40(1):93-100. Available from: https://sid.ir/paper/144485/fa
IEEE:
کپیسهراب معینی، و مونا تاج زاده، “تولید خمیر ماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه 18- درجه سلسیوس،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 40، no. 1، pp. 93–100، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144485/fa