مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,054
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

606
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید خمیر ماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه 18- درجه سلسیوس

صفحات

 صفحه شروع 93 | صفحه پایان 100

چکیده

 در این بررسی خمیر ماهی کپور سرگنده با استناد بر سه فرمول تهیه و بر اساس آزمایش های چشایی (Organoleptic Properties) فرمول شماره سه انتخاب شد. سپس این محصول به سه قسمت تقسیم گردید. نمونه 1 (شاهد), نمونه 2 (حاوی 01/0 درصد آنتی اکسیدان (Butylated Hydroxy Anisole) BHA و نمونه 3 (حاوی 02/0 درصد آنتی اکسیدان (BHA بودند. نمونه ها منجمد و برای تعیین زمان ماندگاری در سردخانه در 18- درجه سلسیوس نگهداری شدند و آزمایش های میکروبی (Total Count), عدد پراکسید(Peroxide Value) , (Total Volatile Nitrogen) T.V.N, تعیین و اندازه گیری اسیدهای چرب (Profile Fatty Acid), در فواصل زمانی مشخص شده (0, 15,  30, 60 و 90) روز انجام گرفت. نتایج آزمایش TVN در نمونه شاهد از 11.2mg100g در زمان صفر به میزان 25.48mg100g پس از60 روز نگهداری در سردخانه رسید, در نمونه حاوی آنتی  اکسیدان BHA با غلظت 01/0 درصد بعد از 90 روز میزان  TVNبه 25.9mg100g رسید و در نمونه حاوی آنتی اکسیدان BHA با غلظت 02/0 درصد نیز پس از 90 روز میزان TVN به 25.34mg100g  رسید اما تغییرات مقدار پراکسید در نمونه شاهد در زمان صفر, 15, 30 و 60 روز نگهداری در سردخانه 18°c به ترتیب 1.4meqO2/kg ,0.9meqO2/kg  و صفر meqO2/kg بود. میزان مقدار پراکسید در غلظت 01/0 درصد BHA به 2.6meqO2/kg  و در غلظت 02/0 درصد به 2.2meqO2/kg پس از 90 روز رسید. بر اساس این نتایج TVN به عنوان مهمترین شاخص تعیین زمان ماندگاری تعیین شد که بر اساس آن زمان ماندگاری نمونه شاهد 60 روز, نمونه حاوی BHA با غلظت 01/0 و 02/0 درصد 90 روز تعیین گردید. کلیه نتایج از نظر آماری در سطح (05/0£p) معنی دار می باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    معینی، سهراب، و تاج زاده، مونا. (1388). تولید خمیر ماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه 18- درجه سلسیوس. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 40(1)، 93-100. SID. https://sid.ir/paper/144485/fa

    Vancouver: کپی

    معینی سهراب، تاج زاده مونا. تولید خمیر ماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه 18- درجه سلسیوس. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1388؛40(1):93-100. Available from: https://sid.ir/paper/144485/fa

    IEEE: کپی

    سهراب معینی، و مونا تاج زاده، “تولید خمیر ماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه 18- درجه سلسیوس،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 40، no. 1، pp. 93–100، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144485/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button