مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,171
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارتباط پایداری کازئین شیر در برابر اتانول با اسیدیته، بار میکروبی و تعداد سلول های سوماتیک شیرانفرادی گاو

صفحات

 صفحه شروع 122 | صفحه پایان 130

چکیده

 این تحقیق با هدف بررسی ارتباط پایداری کازئین شیر در برابر اتانول با اسیدیته, بار میکروبی و تعداد سلول های سوماتیک شیر انفرادی گاو صورت گرفت. در این تحقیق روی 43 نمونه شیر انفرادی گاو, آزمایش های اسیدیته قابل تیتر, شمارش کلی باکتری ها, CMT و تست الکل 68 درصد یک حجم و دو حجم انجام شد. به منظور تعیین میزان همبستگی نتایج تست الکل با سایر آزمایش ها از آزمون همبستگی رتبه ای اسپرمن استفاده شد. همچنین حساسیت و ویژگی تست الکل در موارد مختلف با استفاده از معادله های مربوطه محاسبه گردید. ضریب همبستگی بین پایداری کازئین شیر در برابر اتانول 68 درصد یک حجم و دو حجم با آزمایش CMT و بار میکروبی معنی دار نبود (p>0.4). ضریب همبستگی بین پایداری کازئین شیر در برابر اتانول 68 درصد یک حجم با اسیدیته, معنی دار ولی بسیار ضعیف بود (r=0.33, p<0.05). ضریب همبستگی بین پایداری کازئین شیر در برابر اتانول 68 درصد دو حجم با اسیدیته, معنی دار ولی بسیار ضعیف بود (r=0.38, p<0.05). حساسیت و ویژگی تست الکل برای تفکیک شیرهای با اسیدیته طبیعی از شیرهای با اسیدیته بالاتر از حد استاندارد برای اتانول یک حجم به ترتیب 62.5 و 77.1 درصد و برای اتانول دو حجم 75.0 و 68.5 درصد بود. حساسیت و ویژگی تست الکل برای تفکیک شیرهای با بار میکروبی قابل قبول از شیرهای با بار میکروبی بالاتر از حد استاندارد (بیش از 1´106 در میلی لیتر) و برای اتانول یک حجم به ترتیب 35.0 و 73.9 درصد و برای اتانول دو حجم 45.0 و 65.2 درصد بود. حساسیت و ویژگی تست الکل جهت تفکیک شیرهای نرمال از شیرهای CMT مثبت, برای اتانول یک حجم به ترتیب 35.7 و 72.4 درصد و برای اتانول دو حجم 42.9 و 62.0 درصد بود. این تحقیق نشان داد که در شیرهای انفرادی و تازه دوشیده شده گاو, پایداری کازئین در برابر اتانول تحت تاثیر بار میکروبی, تعداد سلول های سوماتیک و ترکیبات اصلی شیر نبوده و تاثیر اسیدیته شیر نیز بر آن ضعیف می باشد, لذا می توان نتیجه گرفت که عوامل دیگری غیر از عوامل فوق الذکر و عوامل محیطی مثل ماندگی شیر, افزایش بار میکروبی و افزودن ترکیبات مختلف به شیر بر پایداری کازئین شیر در برابر اتانول موثر هستند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    شکرفروش، سیدشهرام، زارعی، مهدی، محبی فانی، مهدی، و نیری، محمدکریم. (1383). ارتباط پایداری کازئین شیر در برابر اتانول با اسیدیته, بار میکروبی و تعداد سلول های سوماتیک شیرانفرادی گاو. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، 5(1 (مسلسل 9))، 122-130. SID. https://sid.ir/paper/433701/fa

    Vancouver: کپی

    شکرفروش سیدشهرام، زارعی مهدی، محبی فانی مهدی، نیری محمدکریم. ارتباط پایداری کازئین شیر در برابر اتانول با اسیدیته, بار میکروبی و تعداد سلول های سوماتیک شیرانفرادی گاو. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)[Internet]. 1383؛5(1 (مسلسل 9)):122-130. Available from: https://sid.ir/paper/433701/fa

    IEEE: کپی

    سیدشهرام شکرفروش، مهدی زارعی، مهدی محبی فانی، و محمدکریم نیری، “ارتباط پایداری کازئین شیر در برابر اتانول با اسیدیته, بار میکروبی و تعداد سلول های سوماتیک شیرانفرادی گاو،” مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، vol. 5، no. 1 (مسلسل 9)، pp. 122–130، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/433701/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button