مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

411
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر اسید جیبرلیک و اتانول بر تولید اتیلن، باز شدن گلچه ها و قابلیت ماندگاری در گلهای بریده مریم

صفحات

 صفحه شروع 120 | صفحه پایان 128

چکیده

 به منظور افزایش درصد باز شدن گلچه ها, ماندگاری و کاهش تولید تولید اتیلن, پژوهشی در قالب یک آزمایش فاکتوریل بر پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در سال 1382 در باغ ملک آباد مشهد انجام گردید. در این پژوهش پیازهای مریم به مدت 24 ساعت در غلظت های صفر, 50, 100 و 150 پی پی ام اسید جیبرلیک خیسانده شد و پس از کاشت و چیدن گل آذین ها, در انبار خنک (5oC) در معرض اتانول در 4 سطح صفر, 4, 6 و 8% قرار گرفتند. نتایج نشان داد که هر سه صفت, تحت تاثیر اسید جیبرلیک اتانول و اثر متقابل آنها قرار گرفت. در این رابطه اسید جیبرلیک با غلظت 100 پی پی ام, کمترین میزان تولید اتیلن را داشت و میزان تولید اتیلن را به 1.97 پی پی ام رساند که ضمن برتری چشمگیر بر سایر میانگین ها بر روی دو صفت دیگر نیز اثر بارزی داشت. همچنین اثر متقابل اسید جیبرلیک با غلظت 100 پی پی ام و اتانول 4% ضمن کاهش میزان تولید اتیلن, بر صفات درصد باز شدن گلچه ها و ماندگاری مریم, نسبت به بقیه تیمارها برتر بود. این تیمار تولید اتیلن را به 1.45 پی پی ام رساند و درصد باز شدن گلچه ها را به 47.3% و ماندگاری آنها را به 12.4 روز رساند. اثر متقابل اسید جیبرلیک با غلظت 50 پی پی ام و اتانول 4%, ماندگاری را به 13.5 روز رساند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شور، محمود، خلیقی، احمد، نصیری محلاتی، مهدی، و نادری، روح انگیز. (1384). اثر اسید جیبرلیک و اتانول بر تولید اتیلن, باز شدن گلچه ها و قابلیت ماندگاری در گلهای بریده مریم. علوم و صنایع کشاورزی، 19(1)، 120-128. SID. https://sid.ir/paper/434364/fa

    Vancouver: کپی

    شور محمود، خلیقی احمد، نصیری محلاتی مهدی، نادری روح انگیز. اثر اسید جیبرلیک و اتانول بر تولید اتیلن, باز شدن گلچه ها و قابلیت ماندگاری در گلهای بریده مریم. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1384؛19(1):120-128. Available from: https://sid.ir/paper/434364/fa

    IEEE: کپی

    محمود شور، احمد خلیقی، مهدی نصیری محلاتی، و روح انگیز نادری، “اثر اسید جیبرلیک و اتانول بر تولید اتیلن, باز شدن گلچه ها و قابلیت ماندگاری در گلهای بریده مریم،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 19، no. 1، pp. 120–128، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/434364/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button