مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

974
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

174
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر رشد و تکثیر از باکتری های لاکتیک بر روی تحول میکروبی گوشت چرخ کرده گاو در شرایط صنعتی

صفحات

 صفحه شروع 169 | صفحه پایان 178

چکیده

 اثر رشد و تکثیر یک سویه لاکتوباسیلوس کازئی زیرگونه کازئی و یک سویه از لاکتوکوکوس لاکتیس زیر گونه لاکتیس واریته دی استی لاکتیس جدا شده از فرآورده های شیر که فعالیت آنتی بیوز آنها بر روی استافیلوکوکوس ئورئوس واشریشیا کلی بررسی و تایید شده بود, بر فلور طبیعی گوشت چرخ کرده گاو, در شرایط صنعتی, مورد بررسی قرار گرفت. سویه های مذکور به طور جداگانه و با غلظت 104CFU/g گوشت چرخ کرده اضافه شدند. نمونه های تلقیح شده و شاهد در بسته های نیم کیلویی و در ظرف پلاستیکی بسته بندی شده و در -1-5ºC به مدت 5 روز نگه داری گردیدند. شمارش گروه های مختلف میکروبی (شمارش کلی میکروارگانیسم های هوازی, باکتری های لاکتیک, سودوموناس ها, استافیلوکوکوس ئورئوس, کلی فرم ها, قارچ ها و جستجوی (اشریشیاکلی) در طول مدت نگه داری انجام شد.نتایج بررسی نشان می دهد که تعداد باکتری های لاکتیک در نمونه های تلقیح شده با لاکتوباسیلوس کازئی, در طول مدت نگه داری (5 روز) افزایش می یابد, در حالی که تعداد کل میکروارگانیسم های هوازی, سودوموناس ها, کلی فرم ها و مخمرها, در شرایط مذکور, کاهش می یابند. در نمونه هایی که با لاکتوکوکوس لاکتیس تلقیح شده بودند, فقط تعداد مخمرها کاهش قابل توجهی نشان می دهند. سویه اخیر روی تعداد سایر گروه های میکروبی شمارش شده اثر قابل توجهی نداشته است. بدین ترتیب مشخص گردید که لاکتوباسیلوس کازئی, می تواند یک سویه آنتاگونیست مناسب با توان بازدارندگی در برابر میکروارگانیسم های عامل فساد و بیماری زای گوشت خامی که در بسته بندی های قابل نفوذ به هوا, در دمای بین -1 و 5ºC قرار گرفته است, مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    درویشی، شعله، لامع، حسن، اکبری نخجوانی، فرخ، و درویش، فرخ. (1383). بررسی اثر رشد و تکثیر از باکتری های لاکتیک بر روی تحول میکروبی گوشت چرخ کرده گاو در شرایط صنعتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 8(2)، 169-178. SID. https://sid.ir/paper/435205/fa

    Vancouver: کپی

    درویشی شعله، لامع حسن، اکبری نخجوانی فرخ، درویش فرخ. بررسی اثر رشد و تکثیر از باکتری های لاکتیک بر روی تحول میکروبی گوشت چرخ کرده گاو در شرایط صنعتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1383؛8(2):169-178. Available from: https://sid.ir/paper/435205/fa

    IEEE: کپی

    شعله درویشی، حسن لامع، فرخ اکبری نخجوانی، و فرخ درویش، “بررسی اثر رشد و تکثیر از باکتری های لاکتیک بر روی تحول میکروبی گوشت چرخ کرده گاو در شرایط صنعتی،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 8، no. 2، pp. 169–178، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/435205/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button