APA:
کپیدرویشی، شعله، لامع، حسن، اکبری نخجوانی، فرخ، و درویش، فرخ. (1383). بررسی اثر رشد و تکثیر از باکتری های لاکتیک بر روی تحول میکروبی گوشت چرخ کرده گاو در شرایط صنعتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 8(2)، 169-178. SID. https://sid.ir/paper/435205/fa
Vancouver:
کپیدرویشی شعله، لامع حسن، اکبری نخجوانی فرخ، درویش فرخ. بررسی اثر رشد و تکثیر از باکتری های لاکتیک بر روی تحول میکروبی گوشت چرخ کرده گاو در شرایط صنعتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1383؛8(2):169-178. Available from: https://sid.ir/paper/435205/fa
IEEE:
کپیشعله درویشی، حسن لامع، فرخ اکبری نخجوانی، و فرخ درویش، “بررسی اثر رشد و تکثیر از باکتری های لاکتیک بر روی تحول میکروبی گوشت چرخ کرده گاو در شرایط صنعتی،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 8، no. 2، pp. 169–178، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/435205/fa