APA:
کپیپورعبدی سرابی، پریسا، تاری نژاد، علیرضا، و حجازی، محمدامین. (1397). اثر بازدارندگی سویه های بومی باکتری های اسید لاکتیک علیه باکتری های بیماری زای غذایی. بهداشت مواد غذایی، 8(1 (پیاپی 29) )، 25-37. SID. https://sid.ir/paper/222852/fa
Vancouver:
کپیپورعبدی سرابی پریسا، تاری نژاد علیرضا، حجازی محمدامین. اثر بازدارندگی سویه های بومی باکتری های اسید لاکتیک علیه باکتری های بیماری زای غذایی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1397؛8(1 (پیاپی 29) ):25-37. Available from: https://sid.ir/paper/222852/fa
IEEE:
کپیپریسا پورعبدی سرابی، علیرضا تاری نژاد، و محمدامین حجازی، “اثر بازدارندگی سویه های بومی باکتری های اسید لاکتیک علیه باکتری های بیماری زای غذایی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 8، no. 1 (پیاپی 29) ، pp. 25–37، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222852/fa