APA:
کپیعبداله زاده، ابوالقاسم، و شاهدی باغ خندان، محمد. (1380). اثر اسید اسکوربیک و مونو و دی گلیسرید بر کیفیت نان تافتون. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 5(3)، 179-189. SID. https://sid.ir/paper/435570/fa
Vancouver:
کپیعبداله زاده ابوالقاسم، شاهدی باغ خندان محمد. اثر اسید اسکوربیک و مونو و دی گلیسرید بر کیفیت نان تافتون. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1380؛5(3):179-189. Available from: https://sid.ir/paper/435570/fa
IEEE:
کپیابوالقاسم عبداله زاده، و محمد شاهدی باغ خندان، “اثر اسید اسکوربیک و مونو و دی گلیسرید بر کیفیت نان تافتون،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 5، no. 3، pp. 179–189، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/435570/fa