مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

381
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی امکان استفاده از میوه خنجک در جیره جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 86 | صفحه پایان 92

چکیده

 به منظور بررسی امکان استفاده از میوه خنجک (کلخنگ) در جیره طیور گوشتی در این آزمایش, از این میوه در پنج سطح (0 ,3, 6, 9 و 12 درصد جیره) در یک طرح آماری کاملا تصادفی با استفاده از 375 قطعه جوجه گوشتی مخلوط از نژاد راس با 5 تیمار و سه تکـرار و هر تکرار با 25 مشاهده به مدت 7 هفته استفاده شد. در پایان آزمایش با استفاده از آزمون تجزیه واریانس یک طرفه مشخص گردید که در مصرف خوراک بین تیمارهای 6, 9و 12 درصد نسبت به گروه شاهد, و در میانگین وزن تیمارهای 3, 6, 9 و 12 درصد نسبت به گروه شاهـد و در ضریب تبدیل غذایی بین تیمار 6% و تیمار شاهد تفاوت معنی داری (p<0.05) وجود دارد. تجزیه لاشه نیز نشان داد که از نظر میانگین های درصد وزن امعا و احشا در جنس مرغ و در گله مخلوط تیمارهای 6, 9 و 12 درصد نسبت به تیمار شاهد اختلاف معنی داری دارند. در کل نتایج این پژوهش نشان داد که تیمار 6 درصد خنجک بهترین عملکرد را نسبت به بقیه تیمارها داشته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی، سیدمجید، و منوچهری، حمید. (1386). بررسی امکان استفاده از میوه خنجک در جیره جوجه های گوشتی. پژوهش و سازندگی، 19(4(پی آیند 74) در امور دام و آبزیان)، 86-92. SID. https://sid.ir/paper/436426/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی سیدمجید، منوچهری حمید. بررسی امکان استفاده از میوه خنجک در جیره جوجه های گوشتی. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1386؛19(4(پی آیند 74) در امور دام و آبزیان):86-92. Available from: https://sid.ir/paper/436426/fa

    IEEE: کپی

    سیدمجید حسینی، و حمید منوچهری، “بررسی امکان استفاده از میوه خنجک در جیره جوجه های گوشتی،” پژوهش و سازندگی، vol. 19، no. 4(پی آیند 74) در امور دام و آبزیان، pp. 86–92، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/436426/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button