مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,295
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

169
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزش یابی کیفیت پروتئین پودرماهی کیلکای ایران با استفاده از روش بازده کل پروتئین

صفحات

 صفحه شروع 257 | صفحه پایان 265

چکیده

 در یک طرح بلوک های کامل تصادفی, به منظور ارزیابی بازده کل پروتئین در پودر ماهی کیلکای ایران و انچوی پرو, شش جیره غذایی همسان از نظر انرژی (3200 کیلوکالری انرژی قابل متابولیسم در هر کیلوگرم) و پروتئین خام (18.5 درصد) بر پایه ذرت, با استفاده از شش نمونه پودر ماهی (شماره های 1, 5 و 6 پودر ماهی کیلکا با فرایند حرارت غیرمستقیم 4 و 2 با فرایند حرارت مستقیم و شماره 3 پودر ماهی انچوی پرو) تنظیم و از 7-42 روزگی به تغذیه جوجه خروس های نژاد لهمان رسید. میزان مصرف عذا و اضافه وزن به طور هفتگی اندازه گیری و بازده کل پروتئین و ضریب تبدیل غذا محاسبه و توسط بسته نرم افزار MSTAT-C تجزیه و تحلیل آماری گردید.بیشترین مقدار بازده کل پروتئین در دوره 7-28 روزگی حاصل شد و اختلاف معنی داری (P<0.05) بین پودر ماهی کیلکا و پرو مشاهده نشد. به استثنای پودر ماهی کیلکای شماره 5, حداکثر مقادیر بازده کل پروتئین, در پودرهای ماهی کیلکا با فرایند حرارت غیرمستقیم, و کمترین مقادیر در پودرهای ماهی کیلکا با فرایند حرارت مستقیم به دست آمد. میزان بازده کل پروتئین در پودر ماهی پرو تقریبا حد واسط دو دسته ماهی کیلکا با فرایندهای متفاوت بود. مقایسه مستقل و غیرمستقل ضریب تبدیل غذایی و بازده کل پروتئین پودر ماهی کیلکا, صرف نظر از نوع فرایند, در مقابل پودر ماهی پرو در دوره 7-28 روزگی و نیز 7-42 روزگی, اختلاف معنی داری نشان نداد (P>0.05). به استثنای پودرماهی شماره 5, بیشترین اوزان نهایی جوجه ها در پودرهای ماهی کیکا با فرایند حرارت غیرمستقیم حاصل شد. به طور کلی, بازده کل پروتئین در پودر ماهی کیلکا در مقایسه با پودر ماهی انچوی پرو متغیر بوده و برتری مربوط به نمونه هایی از پودر کیکا بود که با فرایند حرارت غیرمستقیم تولید شده بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شیوازاد، محمود، و جان محمدی، حسین. (1381). ارزش یابی کیفیت پروتئین پودرماهی کیلکای ایران با استفاده از روش بازده کل پروتئین. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 6(1)، 257-265. SID. https://sid.ir/paper/437574/fa

    Vancouver: کپی

    شیوازاد محمود، جان محمدی حسین. ارزش یابی کیفیت پروتئین پودرماهی کیلکای ایران با استفاده از روش بازده کل پروتئین. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1381؛6(1):257-265. Available from: https://sid.ir/paper/437574/fa

    IEEE: کپی

    محمود شیوازاد، و حسین جان محمدی، “ارزش یابی کیفیت پروتئین پودرماهی کیلکای ایران با استفاده از روش بازده کل پروتئین،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 6، no. 1، pp. 257–265، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/437574/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button