APA:
کپیسعیدی، قدرت اله. (1380). بررسی تنوع ژنتیکی عملکرد دانه و دیگر ویژگی های زراعی در ژنوتیپ های بزرگ با کیفیت روغن خوراکی و صنعتی در اصفهان. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 5(4)، 107-120. SID. https://sid.ir/paper/438729/fa
Vancouver:
کپیسعیدی قدرت اله. بررسی تنوع ژنتیکی عملکرد دانه و دیگر ویژگی های زراعی در ژنوتیپ های بزرگ با کیفیت روغن خوراکی و صنعتی در اصفهان. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1380؛5(4):107-120. Available from: https://sid.ir/paper/438729/fa
IEEE:
کپیقدرت اله سعیدی، “بررسی تنوع ژنتیکی عملکرد دانه و دیگر ویژگی های زراعی در ژنوتیپ های بزرگ با کیفیت روغن خوراکی و صنعتی در اصفهان،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 5، no. 4، pp. 107–120، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/438729/fa