مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

883
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

563
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان رشد و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون ماهیان جوان قزل آلای رنگین کمان در شوری های مختلف آب

صفحات

 صفحه شروع 625 | صفحه پایان 641

چکیده

 تاثیر شوری آب بر رشد, درصد بقا و عامل های بیوشیمیایی خون ماهیان جوان قزل آلای رنگین کمان1 با وزن اولیه 4.61±50.29 گرم در دمای 15±2C بررسی شد. ماهیان جوان به مدت 10 روز و به تدریج به شوری آب سازگار شدند. سپس آزمایش های مربوط به مدت 50 روز ادامه یافت. شاخص های رشد و برخی عامل های بیوشیمیایی خون, قبل از شروع عادت پذیری به آب شور و 1, 10, 25 و 50 روز پس از معرفی به شوری های مختلف (صفر, 40, 30, 20, 10 گرم در لیتر) بررسی شدند. این آزمایش در قالب طرحی کاملا تصادفی با 5 تیمار شوری و هر تیمار با 3 تکرار و برای هر تکرار تعداد 40 قطعه ماهی در نظر گرفته شد. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که با افزایش میزان شوری آب تا 20 گرم در لیتر شاخص های رشد, شامل وزن نهایی, میزان رشد روزانه, ضریب رشد ویژه, راندمان تبدیل غذا و میزان بازماندگی کاهش یافت و در شوری های بیش از 20 گرم در لیتر تلفات دسته جمعی مشاهده شد. داده ها اختلاف معنی داری را در سطح%95  نشان دادند (P<0.05).با افزایش میزان شوری عامل های بیوشیمایی خون شامل اسمولاریته, کلرینیتی, گلوکز, کورتیزول, تری یدو تیرونین و تیروکسین خون افزایش یافت (P<0.05). یافته های این تحقیق نشان می دهد که امکان پرورش این گونه در این وزن در آب هایی با شوری تا 20 گرم در لیتر امکان پذیر است, اگر چه میزان رشد در این شرایط کم تر از آب شیرین است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نفیسی بهابادی، محمود، سلطانی، مهدی، و فلاحتی مروست، علی. (1388). بررسی میزان رشد و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون ماهیان جوان قزل آلای رنگین کمان در شوری های مختلف آب. نشریه علوم (دانشگاه خوارزمی)، 9(4)، 625-641. SID. https://sid.ir/paper/43974/fa

    Vancouver: کپی

    نفیسی بهابادی محمود، سلطانی مهدی، فلاحتی مروست علی. بررسی میزان رشد و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون ماهیان جوان قزل آلای رنگین کمان در شوری های مختلف آب. نشریه علوم (دانشگاه خوارزمی)[Internet]. 1388؛9(4):625-641. Available from: https://sid.ir/paper/43974/fa

    IEEE: کپی

    محمود نفیسی بهابادی، مهدی سلطانی، و علی فلاحتی مروست، “بررسی میزان رشد و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون ماهیان جوان قزل آلای رنگین کمان در شوری های مختلف آب،” نشریه علوم (دانشگاه خوارزمی)، vol. 9، no. 4، pp. 625–641، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/43974/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button