Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

247
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر زمان برداشت محصول و کیفیت چغندرقند

صفحات

 صفحه شروع 95 | صفحه پایان 112

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علیمرادی، ا.. (1367). تاثیر زمان برداشت محصول و کیفیت چغندرقند. نشریه صنایع قند ایران، -(69)، 95-112. SID. https://sid.ir/paper/441068/fa

    Vancouver: کپی

    علیمرادی ا.. تاثیر زمان برداشت محصول و کیفیت چغندرقند. نشریه صنایع قند ایران[Internet]. 1367؛-(69):95-112. Available from: https://sid.ir/paper/441068/fa

    IEEE: کپی

    ا. علیمرادی، “تاثیر زمان برداشت محصول و کیفیت چغندرقند،” نشریه صنایع قند ایران، vol. -، no. 69، pp. 95–112، 1367، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/441068/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا