APA:
کپیسلطان دلال، محمدمهدی. (1379). بررسی تاثیر حرارت و گلوکز در تولید آنتروتوکسین مقاوم به حرارت در یرسینیا آنتروکلی سوش ایران و سوش انستیتو پاستور پاریس. بهداشت ایران، 29(1-4)، 29-36. SID. https://sid.ir/paper/441342/fa
Vancouver:
کپیسلطان دلال محمدمهدی. بررسی تاثیر حرارت و گلوکز در تولید آنتروتوکسین مقاوم به حرارت در یرسینیا آنتروکلی سوش ایران و سوش انستیتو پاستور پاریس. بهداشت ایران[Internet]. 1379؛29(1-4):29-36. Available from: https://sid.ir/paper/441342/fa
IEEE:
کپیمحمدمهدی سلطان دلال، “بررسی تاثیر حرارت و گلوکز در تولید آنتروتوکسین مقاوم به حرارت در یرسینیا آنتروکلی سوش ایران و سوش انستیتو پاستور پاریس،” بهداشت ایران، vol. 29، no. 1-4، pp. 29–36، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/441342/fa