APA:
کپیحجت انصاری، رضا، حسن پوراصیل، معظم، حاتم زاده، عبداله، ربیعی، بابک، و روفی گری حقیقت، شیوا. (1387). بررسی تغییرات تئافلاوین و تئاروبیژن در زمان تخمیر (اکسیداسیون) و اثر آن روی شفافیت و رنگ کل در چای سیاه. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 12(43 (الف))، 47-55. SID. https://sid.ir/paper/444562/fa
Vancouver:
کپیحجت انصاری رضا، حسن پوراصیل معظم، حاتم زاده عبداله، ربیعی بابک، روفی گری حقیقت شیوا. بررسی تغییرات تئافلاوین و تئاروبیژن در زمان تخمیر (اکسیداسیون) و اثر آن روی شفافیت و رنگ کل در چای سیاه. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1387؛12(43 (الف)):47-55. Available from: https://sid.ir/paper/444562/fa
IEEE:
کپیرضا حجت انصاری، معظم حسن پوراصیل، عبداله حاتم زاده، بابک ربیعی، و شیوا روفی گری حقیقت، “بررسی تغییرات تئافلاوین و تئاروبیژن در زمان تخمیر (اکسیداسیون) و اثر آن روی شفافیت و رنگ کل در چای سیاه،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 12، no. 43 (الف)، pp. 47–55، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/444562/fa