APA:
کپیرحیمی، مهدی، ربیعی، بابک، سمیع زاده لاهیجی، حبیب اله، و کافی قاسمی، علی. (1387). ارزیابی ترکیب پذیری ارقام برنج از طریق روش های دوم و چهارم گریفینگ. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 12(43 (الف))، 129-141. SID. https://sid.ir/paper/444566/fa
Vancouver:
کپیرحیمی مهدی، ربیعی بابک، سمیع زاده لاهیجی حبیب اله، کافی قاسمی علی. ارزیابی ترکیب پذیری ارقام برنج از طریق روش های دوم و چهارم گریفینگ. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1387؛12(43 (الف)):129-141. Available from: https://sid.ir/paper/444566/fa
IEEE:
کپیمهدی رحیمی، بابک ربیعی، حبیب اله سمیع زاده لاهیجی، و علی کافی قاسمی، “ارزیابی ترکیب پذیری ارقام برنج از طریق روش های دوم و چهارم گریفینگ،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 12، no. 43 (الف)، pp. 129–141، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/444566/fa