مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,077
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

200
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه تفکیک اجزای چربی شیر به روش کریستالیزاسیون جز به جز

صفحات

 صفحه شروع 201 | صفحه پایان 209

چکیده

 به منظور اصلاح چربی شیر, کریستالیزاسیون جز به جز آن پس از سرم گیری با دکانتور در سه دامنه دمایی 35-30, 22-17 و 10-5 درجه سانتی گراد و سه زمان کریستالیزاسیون 6, 13.5 و 18 ساعت انجام گرفت. در هر مرحله پس از پایان زمان مورد نظر, جز جامد یا استئارین توسط سانتریفوژ (16000 rpm) به مدت زمان 15 دقیقه جدا شد. جز مایع یا اولئین باقی مانده وارد مرحله بعد کریستالیزاسیون جز به جز گردیده و این عمل تا سه مرحله و تا جدا سازی جز با نقطه ذوب پایین یا (Low melting fraction) LMF, جز با نقطه ذوب متوسط یا (Middle melting fraction) MMF و جزء با نقطه ذوب بالا یا (High melting fraction) HMF تکرار شد. در پایان در 27 جز به دست آمده, عدد یدی به روش ویجز (Wejs) و درصد چربی جامد یا (Solid fat content) SFC با دستگاه (Nuclear magnetic resonance) NMR اندازه گیری و مقایسه شد. نتایج نشان داد که عدد یدی و SFC برای LMF متفاوت از MMF و HMF بوده و دارای اختلاف معنی دار با آن دو است (اختلاف عدد یدی, 3-6 واحد یا 10-20% و اختلاف SFC, 3-14%) و می توان در فرمولاسیون بستنی از LMF, شیرینی دانمارکی از MMF و روکش بستنی از HMF استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جمشیدیان مجاور، مجید، سحری، محمدعلی، و برزگربفرویی، محسن. (1385). مطالعه تفکیک اجزای چربی شیر به روش کریستالیزاسیون جز به جز. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 10(3 (الف))، 201-209. SID. https://sid.ir/paper/447371/fa

    Vancouver: کپی

    جمشیدیان مجاور مجید، سحری محمدعلی، برزگربفرویی محسن. مطالعه تفکیک اجزای چربی شیر به روش کریستالیزاسیون جز به جز. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1385؛10(3 (الف)):201-209. Available from: https://sid.ir/paper/447371/fa

    IEEE: کپی

    مجید جمشیدیان مجاور، محمدعلی سحری، و محسن برزگربفرویی، “مطالعه تفکیک اجزای چربی شیر به روش کریستالیزاسیون جز به جز،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 10، no. 3 (الف)، pp. 201–209، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/447371/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button