مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

7,253
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی و مقایسه میزان ضایعات برنج در دو روش متداول تبدیل شلتوک به برنج سفید در استان گیلان

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 هر ساله مقادیر زیادی از برنج تولیدی شالیکارن در مرحله تبدیل در کارخانه های شالیکوبی شکسته می شود و خسارت سنگینی بر کشاورزان وارد می شود. سهم عمده ای از ضایعات (خرده برنج) ناشی از کاربرد ماشینهای نامناسب تبدیل شلتوک به برنج سفید می باشد. به منظور بررسی و مقایسه مقدار ضایعات تبدیل برنج در دو روش متداول در مناطق مختلف استان گیلان 1. پوست کن غلتک لاستیکی + سفید کن تیغه ای (روش اول) و پوست کن تیغه ای +سفیدکن نوع تیغه ای (روش دوم), از هر یک از دو روش تعدادی نمونه از خروجی ماشین پوست کن و سفید کن جمع آوری شد و درصد خرده برنج قهوه ای و سفید مورد اندازه گیری قرار گرفت. در این تحقیق سه رقم هاشمی, بینام و خزر در هر یک از دو روش بررسی شدند. نتایج نشان داد. بین میانگین های درصد خرده برنج قهوه ای و سفید در دو روش تبدیل مذکور اختلاف معنی داری در سطح 1% وجود دارد. میانگین مقدار خرده برنج قهو ه ای در دو روش اول و دوم به ترتیب 7.06% و 10.05% می باشد. مقایسه بین میانگین ها نشان داد که مقدار خرده برنج سفید در روش اول 19.41% و در روش دوم 22.60% می باشد. صرف نظر از روش تبدیل, اختلاف معنی داری بین درصد خرد ارقام  مختلف وجود دارد و رقم علی کاظمی با میانگین 25.92% بیشترین مقدار خرده برنج سفید را دارا بوده. مقایسه بین میانگین های مربوط به درصد خرده برنج  سفید ارقام  هاشمی و بینام در دو روش تبدیل اختلاف معنی دار نشان نداد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علیزاده، محمدرضا، و پیمان، میرحسین. (1383). بررسی و مقایسه میزان ضایعات برنج در دو روش متداول تبدیل شلتوک به برنج سفید در استان گیلان. علوم و صنایع کشاورزی، 18(1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/447569/fa

    Vancouver: کپی

    علیزاده محمدرضا، پیمان میرحسین. بررسی و مقایسه میزان ضایعات برنج در دو روش متداول تبدیل شلتوک به برنج سفید در استان گیلان. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1383؛18(1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/447569/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا علیزاده، و میرحسین پیمان، “بررسی و مقایسه میزان ضایعات برنج در دو روش متداول تبدیل شلتوک به برنج سفید در استان گیلان،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 18، no. 1، pp. 0–0، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/447569/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button