مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

677
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

231
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تحلیل عوامل موثر بر تقویت کارآفرینی در دانشجویان از دیدگاه دانش آموختگان مراکز آموزش عالی علمی کاربردی کشاورزی

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 45

چکیده

 مطالعه حاضر با هدف کلی شناسایی عوامل موثر بر تقویت کارآفرینی در دانشجویان آموزش های عالی علمی کاربردی کشاورزی ایران صورت پذیرفته است. این تحقیق از نوع کاربردی بوده که در آن از روش توصیفی و علی-ارتباطی استفاده شده است. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه ای محقق ساخته بوده است که ضریب پایایی آن 85% برآورد شده است. جامعه آماری تحقیق 1954 نفر کل دانش آموختگان دوره های عالی علمی کاربردی کشاورزی سراسر کشور در سال 83 می باشد که 340 نفر بعنوان نمونه مورد نظر از طریق نمونه گیری طبقه ای با انتساب متناسب انتخاب شدند. تجزیه و تحلیل داده های حاصله در دو بخش توصیفی و استنباطی و از طریق نرم افزار SPSS انجام پذیرفت. میانگین سنی این دانش آموختگان 26 سال است که 58.2 درصد آنها با سهمیه آزاد و بقیه سهمیه شاغل هستند. 24.3 درصد از دانش آموختگان سهمیه آزاد و 41.4 درصد از دانش آموختگان سهمیه شاغل در مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شده اند و بقیه در مقطع کاردانی تحصیل کرده اند. همچنین نتایج نشان می دهد که تنها 15 درصد از کل دانش آموختگان بصورت خود اشتغالی و دارای کسب و کار شخصی هستند, در حالیکه 62.9 درصد آنها شاغل می باشند. بر اساس نتایج تحلیل عاملی, عوامل موثر بر نگرش دانش آموختگان نسبت به تقویت کارآفرینی در دانشجویان را می توان در 7 عامل روش های آموزشی, محتوای آموزشی, امکانات و تجهیزات, عوامل فردی, مهارت های آموزشگران, ویژگی های دانشجویان و عوامل محیطی دسته بندی نمود. رگرسیون گام به گام نشان می دهد از عوامل فوق الذکر عوامل محیطی وارد معادله نشد و بقیه 6 عامل توانستند 62.1 درصد از تغییرات متغیر وابسته تحقیق را تبیین نمایند. ضمن اینکه بر اساس تحلیل رگرسیون مهمترین عامل موثر نگرش دانش آموختگان نسبت به تقویت کارآفرینی در دانشجویان مهارت های آموزشگران ارزیابی شد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خسروی پور، بهمن، ایروانی، هوشنگ، حسینی، سیدمحمود، و موحدمحمدی، حمید. (1388). تحلیل عوامل موثر بر تقویت کارآفرینی در دانشجویان از دیدگاه دانش آموختگان مراکز آموزش عالی علمی کاربردی کشاورزی. تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران)، 40(4)، 35-45. SID. https://sid.ir/paper/449840/fa

    Vancouver: کپی

    خسروی پور بهمن، ایروانی هوشنگ، حسینی سیدمحمود، موحدمحمدی حمید. تحلیل عوامل موثر بر تقویت کارآفرینی در دانشجویان از دیدگاه دانش آموختگان مراکز آموزش عالی علمی کاربردی کشاورزی. تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1388؛40(4):35-45. Available from: https://sid.ir/paper/449840/fa

    IEEE: کپی

    بهمن خسروی پور، هوشنگ ایروانی، سیدمحمود حسینی، و حمید موحدمحمدی، “تحلیل عوامل موثر بر تقویت کارآفرینی در دانشجویان از دیدگاه دانش آموختگان مراکز آموزش عالی علمی کاربردی کشاورزی،” تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 40، no. 4، pp. 35–45، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/449840/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button