APA:
کپیبلندی، مرضیه، شهیدی، فخری، صداقت، ناصر، فره وش، رضا، و قاسم زاده، راحله. (1388). بررسی اثر دما, فعالیت آبی و مدت نگ هداری بر شدت رنگ, عطر و تلخی کلاله زعفران. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 13(47 (الف))، 61-66. SID. https://sid.ir/paper/449997/fa
Vancouver:
کپیبلندی مرضیه، شهیدی فخری، صداقت ناصر، فره وش رضا، قاسم زاده راحله. بررسی اثر دما, فعالیت آبی و مدت نگ هداری بر شدت رنگ, عطر و تلخی کلاله زعفران. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1388؛13(47 (الف)):61-66. Available from: https://sid.ir/paper/449997/fa
IEEE:
کپیمرضیه بلندی، فخری شهیدی، ناصر صداقت، رضا فره وش، و راحله قاسم زاده، “بررسی اثر دما, فعالیت آبی و مدت نگ هداری بر شدت رنگ, عطر و تلخی کلاله زعفران،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 13، no. 47 (الف)، pp. 61–66، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/449997/fa