APA:
کپیدژخی، هدی، یزدان ستاد، سجاد، ارباب سلیمانی، نازیلا، نجف پور، رضا، غیبی حیات، سیدمحمد، و فرج تبریزی، الیکا. (1396). مطالعه تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجادکننده طعم تلخی در خامه پاستوریزه. میکروب شناسی مواد غذایی، 4(1)، 11-27. SID. https://sid.ir/paper/250784/fa
Vancouver:
کپیدژخی هدی، یزدان ستاد سجاد، ارباب سلیمانی نازیلا، نجف پور رضا، غیبی حیات سیدمحمد، فرج تبریزی الیکا. مطالعه تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجادکننده طعم تلخی در خامه پاستوریزه. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1396؛4(1):11-27. Available from: https://sid.ir/paper/250784/fa
IEEE:
کپیهدی دژخی، سجاد یزدان ستاد، نازیلا ارباب سلیمانی، رضا نجف پور، سیدمحمد غیبی حیات، و الیکا فرج تبریزی، “مطالعه تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجادکننده طعم تلخی در خامه پاستوریزه،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 4، no. 1، pp. 11–27، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250784/fa