مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,024
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

607
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجادکننده طعم تلخی در خامه پاستوریزه

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 27

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دژخی، هدی، یزدان ستاد، سجاد، ارباب سلیمانی، نازیلا، نجف پور، رضا، غیبی حیات، سیدمحمد، و فرج تبریزی، الیکا. (1396). مطالعه تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجادکننده طعم تلخی در خامه پاستوریزه. میکروب شناسی مواد غذایی، 4(1)، 11-27. SID. https://sid.ir/paper/250784/fa

    Vancouver: کپی

    دژخی هدی، یزدان ستاد سجاد، ارباب سلیمانی نازیلا، نجف پور رضا، غیبی حیات سیدمحمد، فرج تبریزی الیکا. مطالعه تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجادکننده طعم تلخی در خامه پاستوریزه. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1396؛4(1):11-27. Available from: https://sid.ir/paper/250784/fa

    IEEE: کپی

    هدی دژخی، سجاد یزدان ستاد، نازیلا ارباب سلیمانی، رضا نجف پور، سیدمحمد غیبی حیات، و الیکا فرج تبریزی، “مطالعه تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجادکننده طعم تلخی در خامه پاستوریزه،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 4، no. 1، pp. 11–27، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250784/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button