APA:
کپیبلندی، مرضیه، امین لاری، محمود، کرباسی، احمد، قدوسی، حمیدبهادر، و مصباحی، غلامحسین. (1383). بررسی تاثیر روشهای خشک کردن و نور بر ویژگیهای زعفران در طول دوره نگهداری. علوم و صنایع کشاورزی، 18(2)، 197-204. SID. https://sid.ir/paper/22397/fa
Vancouver:
کپیبلندی مرضیه، امین لاری محمود، کرباسی احمد، قدوسی حمیدبهادر، مصباحی غلامحسین. بررسی تاثیر روشهای خشک کردن و نور بر ویژگیهای زعفران در طول دوره نگهداری. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1383؛18(2):197-204. Available from: https://sid.ir/paper/22397/fa
IEEE:
کپیمرضیه بلندی، محمود امین لاری، احمد کرباسی، حمیدبهادر قدوسی، و غلامحسین مصباحی، “بررسی تاثیر روشهای خشک کردن و نور بر ویژگیهای زعفران در طول دوره نگهداری،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 18، no. 2، pp. 197–204، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22397/fa