مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,629
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,300
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه جداول کاربردی آنالیز مواد خوراکی در تنظیم جیره غذایی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 67

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر استفاده از بهترین جدول آنالیز مواد خوراکی در تنظیم جیره غذایی جوجه های گوشتی آزمایشی با استفاده از 270 قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه تجاری راس اجرا شد. در این آزمایش از طرح کاملا تصادفی شامل 3 تیمار و هر تیمار متشکل از 6 تکرار و هر تکرار حاوی 15 قطعه جوجه نر و ماده استفاده شد. تیمارهای آزمایشی در کل دوره پروش عبارت بودند از جیره های غذایی تنظیم شده با یکی از جداول استاندار آنالیز مواد خوراکی بر اساس نسبت های ارایه شده اسیدهای آمینه ضروری در: NRC (1994), FEEDSTUFF, DEGUSSA. در این آزمایش متغیرهای افزایش وزن, مصرف خوراک, ضریب تبدیل غذایی, شاخص تولید, هزینه دان مصرفی به ازای یک کیلوگرم وزن زنده اندازه گیری شدند.پس از تجزیه و تحلیل داده ها نتایج نشان دادکه در کل دوره, اختلاف بین میانگین افزایش وزن جوجه ها معنی دار گردید (P>0.05). در مورد خوراک مصرفی در کل دوره هیچ اختلاف معنی داری بین گروه ها مشاهده نشد (P<0.05). هم چنین نتایج نشان دادکه در کل دوره پرورش, میانگین اختلاف بین ضریب تبدیل غذایی جوجه ها معنی دار می باشد (P>0.05). در مورد شاخص تولید در بین تیمار های مختلف تفاوت معنی داری مشاهده گردید (P>0.05). از نظر هزینه دان مصرفی به ازای یک کیلوگرم وزن زنده هیچ اختلاف معنی داری بین گروه ها مشاهده نشد (P<0.05).لذا به نظر می رسد در این آزمایش نسبت های ارایه شده توسط NRC (1994) نسبت به سایر مراجع با نتایج مطلوب تری همراه بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرجلالی، امیرهوشنگ، شیوازاد، محمود، و رکنی، حسن. (1387). مقایسه جداول کاربردی آنالیز مواد خوراکی در تنظیم جیره غذایی جوجه های گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی، -(3)، 59-67. SID. https://sid.ir/paper/451853/fa

    Vancouver: کپی

    میرجلالی امیرهوشنگ، شیوازاد محمود، رکنی حسن. مقایسه جداول کاربردی آنالیز مواد خوراکی در تنظیم جیره غذایی جوجه های گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی[Internet]. 1387؛-(3):59-67. Available from: https://sid.ir/paper/451853/fa

    IEEE: کپی

    امیرهوشنگ میرجلالی، محمود شیوازاد، و حسن رکنی، “مقایسه جداول کاربردی آنالیز مواد خوراکی در تنظیم جیره غذایی جوجه های گوشتی،” دانش و پژوهش علوم دامی، vol. -، no. 3، pp. 59–67، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/451853/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button