Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

595
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

134
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تغییرات کمی ترکیبات فنلی در ارقام خربزه گرمسار و سوسکی در خلال رشد قارچ عامل پژمردگی فوزاریومی Fusarium oxysporum f.sp. melonis و نماتد مولد غده ریشه Meloidoggne javanica

صفحات

 صفحه شروع 931 | صفحه پایان 937

چکیده

 ارقام خربزه محلی گرمسار و سوسکی در مرحله 3-2 برگی با جمعیت های مختلف نماتد (2000, 5000, 4000, 3000 نماتد در یک کیلوگرم خاک استریل شده) مایه زنی و دو هفته بعد با غلظت 2 ´ 105 اسپور در میلی لیتر قارچ عامل پژمردگی فوزاریومی مایه زنی شدند. میزان ترکیبات فنلی در مراحل 30, 20, 10 روز پس از مایه زنی قارچ مورد بررسی قرار گرفت. ده روز پس از مایه زنی تنها در رقم گرمسار میزان ترکیبات فنلی در تیمار قارچ + نماتد (جمعیت 5000) تفاوت معنی داری را با شاهد نشان داد (p≤0.05). در 20 و 30 روز پس از مایه زنی قارچ میزان ترکیبات فنلی در تیمار قارچ + نماتد جمعیت 5000 با شاهد در رقم گرمسار و سوسکی در سطح 5% تفاوت معنی داری و نسبت به شاهد بیشتر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    شکوهی، ابراهیم، اعتباریان، حسن رضا، خیری، احمد، و روستایی، علی. (1384). بررسی تغییرات کمی ترکیبات فنلی در ارقام خربزه گرمسار و سوسکی در خلال رشد قارچ عامل پژمردگی فوزاریومی Fusarium oxysporum f.sp. melonis و نماتد مولد غده ریشه Meloidoggne javanica. علوم کشاورزی ایران، 36(4)، 931-937. SID. https://sid.ir/paper/452573/fa

    Vancouver: کپی

    شکوهی ابراهیم، اعتباریان حسن رضا، خیری احمد، روستایی علی. بررسی تغییرات کمی ترکیبات فنلی در ارقام خربزه گرمسار و سوسکی در خلال رشد قارچ عامل پژمردگی فوزاریومی Fusarium oxysporum f.sp. melonis و نماتد مولد غده ریشه Meloidoggne javanica. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1384؛36(4):931-937. Available from: https://sid.ir/paper/452573/fa

    IEEE: کپی

    ابراهیم شکوهی، حسن رضا اعتباریان، احمد خیری، و علی روستایی، “بررسی تغییرات کمی ترکیبات فنلی در ارقام خربزه گرمسار و سوسکی در خلال رشد قارچ عامل پژمردگی فوزاریومی Fusarium oxysporum f.sp. melonis و نماتد مولد غده ریشه Meloidoggne javanica،” علوم کشاورزی ایران، vol. 36، no. 4، pp. 931–937، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/452573/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا