APA:
کپیشکوهی، ابراهیم، اعتباریان، حسن رضا، خیری، احمد، و روستایی، علی. (1384). بررسی تغییرات کمی ترکیبات فنلی در ارقام خربزه گرمسار و سوسکی در خلال رشد قارچ عامل پژمردگی فوزاریومی Fusarium oxysporum f.sp. melonis و نماتد مولد غده ریشه Meloidoggne javanica. علوم کشاورزی ایران، 36(4)، 931-937. SID. https://sid.ir/paper/452573/fa
Vancouver:
کپیشکوهی ابراهیم، اعتباریان حسن رضا، خیری احمد، روستایی علی. بررسی تغییرات کمی ترکیبات فنلی در ارقام خربزه گرمسار و سوسکی در خلال رشد قارچ عامل پژمردگی فوزاریومی Fusarium oxysporum f.sp. melonis و نماتد مولد غده ریشه Meloidoggne javanica. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1384؛36(4):931-937. Available from: https://sid.ir/paper/452573/fa
IEEE:
کپیابراهیم شکوهی، حسن رضا اعتباریان، احمد خیری، و علی روستایی، “بررسی تغییرات کمی ترکیبات فنلی در ارقام خربزه گرمسار و سوسکی در خلال رشد قارچ عامل پژمردگی فوزاریومی Fusarium oxysporum f.sp. melonis و نماتد مولد غده ریشه Meloidoggne javanica،” علوم کشاورزی ایران، vol. 36، no. 4، pp. 931–937، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/452573/fa