APA:
کپیمومن زاده، زهرا، خدانظری، آی ناز، و غانمی، کمال. (1397). تاثیر سرخ کردن فیله هامور معمولی (Epinephelus coioides) با روغن های مختلف گیاهی (روغن زیتون, روغن ذرت و روغن هسته انگور) بر پروفایل اسید چرب, مواد معدنی و ویتامین ها. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 27(1 )، 149-163. SID. https://sid.ir/paper/4526/fa
Vancouver:
کپیمومن زاده زهرا، خدانظری آی ناز، غانمی کمال. تاثیر سرخ کردن فیله هامور معمولی (Epinephelus coioides) با روغن های مختلف گیاهی (روغن زیتون, روغن ذرت و روغن هسته انگور) بر پروفایل اسید چرب, مواد معدنی و ویتامین ها. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1397؛27(1 ):149-163. Available from: https://sid.ir/paper/4526/fa
IEEE:
کپیزهرا مومن زاده، آی ناز خدانظری، و کمال غانمی، “تاثیر سرخ کردن فیله هامور معمولی (Epinephelus coioides) با روغن های مختلف گیاهی (روغن زیتون, روغن ذرت و روغن هسته انگور) بر پروفایل اسید چرب, مواد معدنی و ویتامین ها،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 27، no. 1 ، pp. 149–163، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4526/fa