مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

552
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

533
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سرخ کردن فیله هامور معمولی (Epinephelus coioides) با روغن های مختلف گیاهی (روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور) بر پروفایل اسید چرب، مواد معدنی و ویتامین ها

صفحات

 صفحه شروع 149 | صفحه پایان 163

چکیده

 هدف این مطالعه شناسایی و تعیین مقدار پروفایل اسید چرب, مواد معدنی و ویتامین های هامور معمولی بود که به طور عمیق در روغن­ های گیاهی مختلف (روغن زیتون, روغن هسته انگور و روغن ذرت) سرخ شدند. بیشترین و کمترین مقادیر اسیدهای چرب به ترتیب مربوط به اسیدهای چرب اشباع و اسیدهای چرب چند غیر اشباع بودند. مقدار امگا-6 (n-6) فیله ماهی هامور با سرخ کردن در روغن زیتون, هسته انگور و ذرت بترتیب 08/7, 30/24 و 59/41 درصد افزایش یافت (05/0p<). مقدار امگا-3 (n-3) نمونه ماهی سرخ شده کاهش معنی داری در مقایسه با فیله خام نشان داد. میزان سدیم نمونه­ های خام و نمونه­ های سرخ شده در روغن ذرت تفاوت داشت (05/0 p<). مقدار پتاسیم در نمونه­ های سرخ شده با روغن هسته انگور کاهش معنی­ داری نشان دادند, در حالیکه در فیله­ های سرخ شده با روغن زیتون افزایش معنی­ داری داشتند. میزان منیزیم نمونه­ های ماهی هامور معمولی سرخ شده با روغن زیتون و روغن هسته ­ انگور نسبت به نمونه خام اختلاف معنی­ داری نشان ندادند. میزان فسفر و روی و منگنز و آهن در نمونه­ های سرخ شده با روغن­ های گیاهی در مقایسه با نمونه خام تفاوت معنی­ داری نشان ندادند. میزان مس طی روش­ های مختلف سرخ کردن کاهش معنی­ داری نشان داد. میزان کلسیم ماهی هامور معمولی طی سرخ کردن با روغن زیتون افزایش معنی­ داری نشان داد. مقدار ویتامین A در فیله­ های سرخ شده افزایش یافت. میزان ویتامین D در نمونه­ های خام و سرخ شده با روغن­ های مختلف با یکدیگر اختلاف معنی­ دار نشان ندادند. مقدار ویتامین B1 و B3 در فیله­ های سرخ شده با روغن­ های گیاهی کاهش معنی­ داری داشت. بررسی­ های پروفایل اسید چرب, میزان ویتامین­ ها و مواد معدنی نشان داد که ماهی هامور سرخ شده با روغن ذرت بهتر از سایر روغن­ های گیاهی است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مومن زاده، زهرا، خدانظری، آی ناز، و غانمی، کمال. (1397). تاثیر سرخ کردن فیله هامور معمولی (Epinephelus coioides) با روغن های مختلف گیاهی (روغن زیتون, روغن ذرت و روغن هسته انگور) بر پروفایل اسید چرب, مواد معدنی و ویتامین ها. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 27(1 )، 149-163. SID. https://sid.ir/paper/4526/fa

    Vancouver: کپی

    مومن زاده زهرا، خدانظری آی ناز، غانمی کمال. تاثیر سرخ کردن فیله هامور معمولی (Epinephelus coioides) با روغن های مختلف گیاهی (روغن زیتون, روغن ذرت و روغن هسته انگور) بر پروفایل اسید چرب, مواد معدنی و ویتامین ها. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1397؛27(1 ):149-163. Available from: https://sid.ir/paper/4526/fa

    IEEE: کپی

    زهرا مومن زاده، آی ناز خدانظری، و کمال غانمی، “تاثیر سرخ کردن فیله هامور معمولی (Epinephelus coioides) با روغن های مختلف گیاهی (روغن زیتون, روغن ذرت و روغن هسته انگور) بر پروفایل اسید چرب, مواد معدنی و ویتامین ها،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 27، no. 1 ، pp. 149–163، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4526/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button