APA:
کپیرخشانی، مرضیه، میردارهریجانی، جواد، و قرایی، احمد. (1397). بررسی قدرت بیهوشی و آسیب های بافتی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 27(1 )، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/4527/fa
Vancouver:
کپیرخشانی مرضیه، میردارهریجانی جواد، قرایی احمد. بررسی قدرت بیهوشی و آسیب های بافتی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1397؛27(1 ):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/4527/fa
IEEE:
کپیمرضیه رخشانی، جواد میردارهریجانی، و احمد قرایی، “بررسی قدرت بیهوشی و آسیب های بافتی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 27، no. 1 ، pp. 1–10، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4527/fa